lab501.ro

Review – Glorious GMMK Pro

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 15 August, 2022.

Sub capota

 
Dezasamblarea GMMK Pro este extrem de comodă. Nu avem șuruburi în spatele piciorușelor de silicon, sigilii sau alte metode care să ne descurajeze întru a pune mâna pe o singură șurubelniță și a desface agregatul până la ultimul șurub. Începem cu un pad pe care îl întindem pe birou. Scoatem keycaps și le aranjăm cu grijă în cutia lor. Scoatem butonul encoderului și-l punem la loc sigur. Întoarcem tastatura pe pad și înlăturăm cele opt șuruburi care sunt toate vizibile. Apucând tastatura cu grijă și sprijinind baza acesteia o întoarcem din nou pe birou. Acum apucăm marginea cadrului superior și îl ridicăm ușor. Baza ar trebui să rămână pe pad. Așezăm separat top frame într-un loc sigur.
 

 
Rotim cu grijă ansamblul plate + PCB pentru a putea deconecta în siguranță un mic daughterboard, care are pe el portul USB tip C. După asta putem detașa ansamblul plate + PCB.
 

 
Observăm un PCB îngrijit, cu trasee ok. Ce nu ne prea place este modul în care a fost lipit encoderul, care ar fi beneficiat poate de un alt proces de lipire. Dar nu este vizibil iar lipiturile își fac treaba cum trebuie. Observăm și socket-urile hot swap de la Kailh, estimate ca durabilitate de a fi capabile de 500 de schimbări de switch-uri fără probleme.
 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: