lab501.ro

Review – Glorious GMMK Pro

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 15 August, 2022.

Typing test

 

Mai jos vă prezint un build silențios cu switchuri Zeal Zilents V2 lubrifiate cu Krytox 205G00 și filmate cu filme TX pe un plate din policarbonat cu stabilizatoare Zeal screw-in lubrifiate de asemenea cu Krytox 205G00. Keycaps high end GMK Rouge.
 

 
Un alt build, cu switch-uri Marshmallow stock, pe plate stock din aluminiu, stabilizatoare Mekanisk Ultramarine lubrifiate cu Krytox 205G00. Keycaps high end GMK Olive.
 

 
Pentru testele de astazi am folosit trei niveluri de izolare de birou – 2 deskmats + protecție de birou IKEA Rissla, apoi doar protecția Rissla și într-un final direct pe biroul gol. Vă invit să le comparați, pentru că modalitatea prin care izolezi tastatura de birou duce la sunete diferite atunci când folosești tastatura. Când sunt folosite 2 deskmats + ceva, sunetul produs va fi în principal de către tastatura în sine și va fi afectat de ansamblul de switch-uri, keycaps, material al plate-ului, lubrifianții folosiți și nu în ultimul rând designul carcasei. Cu cât scoatem din aceste materiale izolatoare din ecuație, cu atât materialul suprafeței pe care tastatura este plasat participă mai mult în semnătura acustică finală.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: