lab501.ro

Prezentare Lenovo Yoga 11 – Gimnastul familiei Windows RT

Scris de: , in categoria: Tablete, in 7 December, 2012.

Lenovo Yoga 11

 

Ah, frumusetea lui Windows 8… cate feluri de a interpreta conceptul de device hibrid care poate lua una, doua sau chiar mai multe forme… fiecare producator de hardware a avut ideile lui si multe dintre ele sunt complet diferite de ceea ce puteam vedea in (ultra)portabile in trecut. Si uite-asa discutia s-a mutat de la cine implementeaza cel mai bine o idee la cine are cea mai buna idee. Pentru noi, cei pasionati de domeniu, asta inseamna ca diferentierea se face pe mai multe nivele acum si putem sa vorbim mai mult in liniile “X ar fi mai bun pentru cineva, insa pentru altcineva s-ar potrivi Y mai degraba”.

Pana in momentul de fata pe NEXT am trecut in revista notebook-ul clasic, tableta – ambele tratate in articolul de lansare pentru Windows 8, sau in review-ul lui Vaio T – si conceptul de slider implementat de Sony in Vaio Duo 11. Astazi vom putea vedea ce a pregatit un alt OEM cu pedigree pentru noul sistem de operare. Vorbesc, dupa cum deja m-a tradat titlul, despre cei de la Lenovo cu al lor Yoga 11.

In mare parte Yoga este un notebook clasic, “but with a twist”: ecranul se poate roti la 360 de grade pentru a se transforma intr-o tableta. Poate ca nu suna a mult, dar acest form-factor aduce multe surprize placute si merita trecut si el in revista. Pentru ca am vrut sa oferim impresiile noastre despre acest device cat mai repede cu putinta, articolul de astazi se bazeaza pe un sample preproductie care nu ruleaza software-ul final, astfel incat am decis sa ne rezumam la prezentarea hardware-ului. Testele de performanta, cele care lipsesc azi, le veti putea citi luni in cadrul unui articol care trateaza un alt device Windows RT bazat pe aceeasi platforma. Acestea fiind spuse, eu sunt nerabdator sa vad ce a pregatit Lenovo, voi nu?

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare Lenovo Yoga 11 – Gimnastul familiei Windows RT

  1. Ciupearca a scris pe:

    Poate noile procesoare economice pe care le pregatesc cei de la Intel cu acea grafica integrata super-performanta GT-1, GT-2, (GT-3 nu e cazul aici) vor face din noile ultraportabile ceva de speriat…vom vedea

Lasa-ne un comentariu: