lab501.ro

Review – Lenovo Yoga C640 13IML

Scris de: , in categoria: Notebook, in 15 June, 2020.

Lenovo Yoga C640 13IML

 
Anul acesta am fost pur si simplu asaltati de notebook-uri, de toate marimile si formele, de la ultra portabile si pana la adevarati monstrii de gaming. Si este si firesc, tinand cont ca anul acesta am vazut pentru prima data procesoare AMD care pur si simplu spulbera concurenta si in acest segment, iar mai tarziu a venit si raspunsul mult asteptat din partea celor de la Intel.

In tabara celor de la Lenovo am vazut cum arata unele dintre cele mai interesante notebook-uri lansate de ei vreodata, precum si faptul ca terminologia se schimba, gigantul asiatic incepand sa renunte la sufixele din 3 cifre in favoarea unui nou mod de a denumi produsele.

Totusi, pana cand intreg line-up-ul va fi inlocuit de modele noi, gasim in continuare vechea terminologie in magazine, iar unele dintre aceste modele chiar au reusit sa ne impresioneze, asa cum a fost cazul celor doua versiuni de Lenovo IdeaPad S530 primite la teste.

Ei bine, astazi a venit momentul sa vedem cum arata un Yoga clasic, cu display rabatabil touch-screen, din cea mai recenta generatie, probabil ultima inainte ca denumirea sa se schimbe. Este vorba despre Lenovo Yoga C640 13IML, un convertibil care incearca sa ne impresioneze prin eleganta si format.

Din pacate nu am primit la teste o versiune echipata cu procesor AMD, insa nu testasem pana acum micutul Intel Core i5 10210U, asa ca am profitat de aceasta ocazie pentru a ne completa graficele.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: