lab501.ro

Vodafone Smart Tab 10 – Un mainstream accesibil

Scris de: , in categoria: Featured, Tablete, in 13 July, 2012.


Daca tot am scris despre “androizi” de buget, telefoane la oferta si produse de tipul bang for the buck, ne-am gandit ca nu ar strica sa prezentam si o tableta din aceeasi categorie de produs. In fond, in ultima vreme am prezentat numai tablete din gama superioara de pret, si prin urmare i-am cam neglijat pe cei care nu dispun de un buget foarte generos. Nu este nimic, astazi ne revansam fata de cei care isi doresc o tableta mai accesibila, si va povestim despre Vodafone Smart Tab 10.

Produsa de ZTE, Smart Tab 10 a fost lansata pe piata in Februarie 2012, iar din primavara a intrat si in oferta locala a operatorului Vodafone. De altfel, tabletele care pot fi achizitionate impreuna cu un abonament de date nu sunt foarte multe la numar, in oferta Vodafone fiind prezente 2 modele proprii (Smart Tab 7 si Smart Tab 10) si 4 modele produse de Samsung (Galaxy Tab2 7.0, Tab2 10.1, Galaxy Tab 7.7 si Galaxy Tab 10). Evident, cele doua tablete Vodafone, produse de ZTE, sunt cele mai convenabile ca pret, incepand cu 99 Euro la activarea Internet Nelimitat Profesional pe 2 ani pentru Tab 7, respectiv cu 159 Euro la activarea Internet Nelimitat Profesional pe 2 ani pentru Tab 10.

In aceste conditii, am fost foarte curios sa vad ce ofera Smart Tab 10 si care este categoria de utilizatori care ar putea beneficia de pe urma unei tablete de buget, dar care nu este lipsita in totalitate de pretentii. Asa ca le-am zis colegilor de la Vodafone “give me your tired and your poor”, si Vodafone Smart Tab 10 a poposit in redactia NEXT (P.S. nu am tradus citatul din poemul doamnei Lazarus, deoarece “da-ti-mi saraca si obosita” nu reflecta comportamentul tabletei Vodafone in testele noastre si nici experienta in utilizare. Ba din contra…

Comentarii

Niciun comentariu la: Vodafone Smart Tab 10 – Un mainstream accesibil

Lasa-ne un comentariu: