lab501.ro

ZTE U960 – Android Dual SIM Activ

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 28 September, 2012.

ZTE U960

 
In ultima vreme am testat o pleiada intreaga de telefoane dual SIM cu Android. Asa cum ati putut vedea in articolul dedicat lui Allview P4 Alldro, exista mai multe tipuri de telefoane dual SIM, insa cele dotate cu sistem de operare Android sunt, in marea lor majoritate, de tipul dual Stand-by. Exista o serie intreaga de considerente care justifica acest lucru, insa exista totusi si exceptii de la regula. O astfel de exceptie este ZTE U960, un dual SIM Android activ!

ZTE U960 nu este tocmai un telefon nou, fiind prezent pe piata de ceva vreme, ba chiar fiind aproape end of life. Din acest motiv, nici hardware-ul si nici sistemul de operare nu sunt chiar de top, cel putin prin comparatie cu alte dual SIM-uri testate de noi in ultima vreme. Mai mult decat atat, din ce am auzit din piata, de la diversi utilizatori si comercianti, exista si o serie intreaga de probleme, care probabil au legatura cu solutia pe care au trebuit sa o adopte ZTE pentru a obtine un smartphone Android dual SIM activ. Mai mult decat atat, ZTE U960 este construit pentru cel mai mare operator de telefonie mobila din lume, mai precis China Mobile.

Nu in ultimul rand, ZTE U960 ajunge in Romania pe aceeasi cale ca si V970, adica pe piata gri, acolo unde pretul depinde de conditiile de garantie, de factura, s.a.m.d. Stiind toate acestea, o sa va intrebati probabil de ce am mai testat acest telefon. Ei bine, pentru ca este probabil singurul smartphone Android dual SIM activ care poate fi achizitionat in Romania in acest moment, chiar daca discutam despre canale mai putin oficiale. Iar acest aspect atarna foarte greu in balanta, pentru ca multi evita dual SIM-urile Android tocmai datorita faptului ca sunt dual stand-by, nu activ.

Ei bine, pentru acesti cititori am pus mana pe un ZTE U960 pe canalele noastre de gherila (din nou multe multumiri cui se stie) si ne-am decis sa vi-l prezentam in premiera in Romania (de fapt in exclusivitate, daca stam sa ne gandim mai bine), la fel cum am facut cu ZTE Grand X V970. Daca in cazul lui V970 ne interesa in principal comparatia cu P5, in cazul lui U960 etalonul va fi bineinteles fratele sau mai nou, ZTE Grand X V970.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: ZTE U960 – Android Dual SIM Activ

Lasa-ne un comentariu: