lab501.ro

ZTE U960 – Android Dual SIM Activ

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 28 September, 2012.

Constructie si design

 
Diferentele la nivel de design fata de V970 sunt destul de mari, probabil o cerinta a pietei locale. Daca din punctul meu de vedere Allview P4 Alldro este cel mai elegant dual SIM produs in China, iar P5-ul este usor in spatele sau, datorita marginilor de plastic, ZTE V970 este cu o treapta mai jos decat P5-ul, asa cum va povesteam intr-un articol anterior. Ei bine, pe langa U960, V970 este un exemplu de eleganta…

ZTE U960 este bine inchegat, insa in constructia lui s-a folosit foarte mult plastic de calitate mai putin buna, ca sa nu mai mentionez elementele argintii care imbraca cele doua difuzoare. De asemenea, dimensiunile sunt pur si simplu iesite din comun pentru un smartphone produs in 2012, grosimea de aproape 12mm si greutatea de 160g transformand modelul U960 intr-un smartphone foarte corpolent, chiar obez am putea spune, daca ne gandim la P4 de exemplu. Prin comparatie, V970 este mult mai bine finisat si sta mult mai bine in mana.
 


 
Capacul din spate este construit dintr-un plastic lucios si alunecos. Probabil ca elementele de design sunt foarte potrivite pentru piata pe care o adreseaza acest produs (China) insa nu sunt deloc potrivite pentru consumatorii europeni.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: ZTE U960 – Android Dual SIM Activ

Lasa-ne un comentariu: