lab501.ro

Review – RedMagic 5G – Lean, mean, gaming machine

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 12 May, 2020.

Camera – Meniu

 
Meniul camerei este stufos si ofera o multitudine de optiuni, reglaje si moduri de fotografiere, majoritatea setarilor de care avem nevoie fiind la indemana. Totusi, cel putin din punctul meu de vedere, se mai putea lucra putin la capitolul ergonomie. Spun asta pentru ca RedMagic 5G este echipat cu un senzor principal produs de Sony, cu o rezolutie de 64MP, dar si cu o camera ultra-wide, respectiv o camera macro. In meniul principal, implict avem acces doar la camera principala, respectiv la 4 pasi de zoom digital, intre care putem comuta atingand preseturi (3x, 5x) sau prin pinch.

Fiind vorba despre un senzor de 64MP, putem obtine imagini de buna calitate in mod 3X de exemplu. Dar nu asta este problema mea, ci modul in care avem acces la celelalte doua camere. Astfel, daca dorim sa utilizam camera ultra-wide, va trebui sa comutam in modul Pro, unde putem alege intre camera principala si camera ultra-wide. Iar daca dorim sa fotografiem in mod Macro, va trebui sa intram in meniul Camera Family si sa alegem modul Macro.

Desigur, nu realizam fotografii Macro in fiecare zi, deci asta nu ar fi o problema. Insa de multe ori vom utiliza modul ultra-wide si cred ca acesta trebuia inclus in ecranul principal. Nu de alta, dar utilizatorul mai putin avizat s-ar putea sa nici nu il gaseasca de la bun inceput.
 

Comentarii

4 comentarii la: Review – RedMagic 5G – Lean, mean, gaming machine

 1. kvarq a scris pe:

  cred ca cel mai mult am stat la pagina 9
  si nu ca sa studiez pixelii =))
  n-ar trebui sa chinui asa oamenii…
  ne termini frate =))

  oricum felicitari, ai talent :D

 2. Ionutz a scris pe:

  Daca îl comanzi de pe site-ul pentru Europa ,vine din Europa ca și Oneplus, nu trebuie sa plătești TVA și taxe vamale. Eu am comandat un Redmagic 3S, anul trecut.

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Uite…asta nu stiam. Multam de completare

 4. Negaterium a scris pe:

  Frumos review. Pagina 9 —> one page to rule them all :)

Lasa-ne un comentariu: