lab501.ro

Review – RedMagic 5G – Lean, mean, gaming machine

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 12 May, 2020.

Software

 
RedMagic 5G ruleaza Android 10, impreuna cu interfata RedMagic 3.0. Aceasta combina functionalitatea Android stock cu un aspect care se asorteaza perfect cu design-ul telefonului, interfata intunecata contrastand din plin cu rosul butoanelor si al switch-urilor diverselor functii. Evident, avem parte de intreaga functionalitate Android 10, navigarea putand fi realizata cu ajutorul butoanelor sau prin gesturi, aplicatiile putand fi organizate pe ecranele principale sau in app drawer, iar parintii grijulii putand seta diverse limite in meniul Parental Control.

Totusi, pe langa toate functiile pe care ne-am obisnuit deja sa le vedem pe majoritatea varfurilor de gama, in cazul lui RedMagic 5G avem parte si de o serie de setari dedicate. Astfel, putem alege rata de refresh a display-ului (60Hz, 120Hz sau 144Hz), putem opta pentru functionare fanless, sau pentru racire activa si putem evident controla modul in care functioneaza ventilatorul.

De asemenea, avem un intreg sub-meniu dedicat iluminarii, pentru ca da… RedMagic 5G este un telefon echipat cu iluminare RGB, precum si functii de inteligenta artificiala, cum ar fi comutare automata a ratei de refresh in functie de aplicatia rulata sau inregistrarea celor mai spectaculoase momente din timpul jocului.
 

Comentarii

4 comentarii la: Review – RedMagic 5G – Lean, mean, gaming machine

 1. kvarq a scris pe:

  cred ca cel mai mult am stat la pagina 9
  si nu ca sa studiez pixelii =))
  n-ar trebui sa chinui asa oamenii…
  ne termini frate =))

  oricum felicitari, ai talent :D

 2. Ionutz a scris pe:

  Daca îl comanzi de pe site-ul pentru Europa ,vine din Europa ca și Oneplus, nu trebuie sa plătești TVA și taxe vamale. Eu am comandat un Redmagic 3S, anul trecut.

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Uite…asta nu stiam. Multam de completare

 4. Negaterium a scris pe:

  Frumos review. Pagina 9 —> one page to rule them all :)

Lasa-ne un comentariu: