lab501.ro

Review – OPPO Find X3 Pro

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 28 April, 2021.

Camera – imagini

 
Spuneam la inceputul articolului ca OPPO este unul dintre putinele brand-uri la care poti trece de la Huawei cat mai comod. Ei bine, unul dintre motive este performanta camerelor, la care ambele companii stau foarte bine. Desigur, in zilele noastre toate flagship-urile produc in general imagini excelente, dar unele chiar reusesc sa iasa in fata, iar OPPO Find X3 Pro este unul dintre aceste exemple, fiind pur si simplu unul dintre cele mai performante telefoane la capitolul camera pe care am avut ocazia sa le testez vreodata.

Pe langa imaginile pe care le puteti admira mai jos, realizate in toate conditiile posibile, am realizat in particular si o scurta comparatie rapida cu Galaxy S21 Ultra. Si asa cum ma asteptam, acesta are castig de cauza in momentul in care discutam despre camera tele, fiind dotat cu un zoom optic performant. In momentul in care am comparat camera principala si camera ultra-wide, OPPO Find X3 Pro a avut clar castig de cauza. Desigur, diferentele intre varfuri de gama sunt in general destul de mici, dar OPPO Find X3 Pro a reusit sa ma impresioneze profund la acest capitol, ceva ce in trecut se intampla doar in cazul flagship-urilor Huawei.

Mai mult decat atat, microscopul este o dotare unica pe un telefon in momentul de fata si chiar daca in viata reala mult utilizatori nu il vor folosi, pentru mine este o dotare foarte importanta, permitandu-mi sa verific, de exemplu, modul in care sunt aranjati pixelii pe panoul unui display, asa cum puteti vedea si in imaginile de mai jos.

 

 

Camera – video

 

 
 

Comentarii

Un comentariu la: Review – OPPO Find X3 Pro

  1. Ionutz a scris pe:

    Dacă nu ar fii avut ecranul ala curbat pe laterale, ar fii fost interesant. Anul acesta, am ajuns utilizator de Samsung, tocmai din cauza asta. Și culmea, ei sunt cei care au început cu ecranele curbate pe laterale.:)

Lasa-ne un comentariu: