lab501.ro

Review – OPPO Find X3 Pro

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 28 April, 2021.

Concluzii

 
Am testat OPPO Find X2 anul trecut, iar acesta a reusit sa ne impresioneze, oferind un echilibru perfect intre eleganta, performanta si dotari. Ei bine, chiar si excelentul Find X2 avea minusurile lui, unul dintre ele fiind lipsa incarcarii wireless. Pe de alta parte, OPPO Find X3 Pro nu isi propune sa fie o evolutie a lui Find X2, chiar daca design-ul si dimensiunile sunt similare.

Nu, OPPO Find X3 Pro este cu totul altceva, mai precis un pas semnificativ in fata, intrecand Find X2 din orice punct de vedere. Astfel, avem de-a face cu un design absolut superb, la fel ca si in cazul modelului anterior, dar de aceasta data producatorul a dus lucrurile si mai departe, utilizand o solutie unica pentru integrarea camerelor in latura din spate a telefonului.

Similar, avem de-a face cu cel mai puternic chipset de pe piata si unul dintre cele mai performante display-uri, insa de aceasta data discutam despre o tehnologie noua, mai performanta, cu dotari pe care anul trecut nu le intalneam, cum ar fi capacitatea de a afisare 10bit. Acelasi lucru se aplica si daca discutam despre camere. Da, Find X3 Pro pastreaza camera tele si camera frontala de la Find X2, dar asamblul camera principala / camera ultra-wide bazate pe doi senzori identici, sparge efectiv orice fel de tipar, oferind imagini de cea mai buna calitate, indiferent cu ce alt flagship le-am compara.

Nu in ultimul rand, OPPO Find X3 Pro duce mai departe incarcarea ultra-rapida SuperVOOC 2.0, dar de aceasta data avem parte si de incarcare wireless ultra-rapida, respectiv de un acumulator cu o capacitate mai ridicata, care ofera un spor de autonomie fata de Find X2. Nici macar sistemul de operare nu a ramas acelasi, OPPO trecand la versiunea ColorOS 11.2, regandita de la zero pentru a oferi un echilibru perfect intre complexitate si usurinta in utilizare. Un exemplu simplu in acest sens este dimensiunea implicita a tastelor in momentul in care scriem mesaje, OPPO gandindu-se si la cei cu mainile mai mari, cum este cazul subsemnatului.

Per total, cred ca OPPO Find X3 Pro este unul dintre cele mai interesante flagship-uri lansate in ultima perioada, reusind o performanta de care putine smartphone-uri sunt capabile si anume echilibrul perfect intre design, ergonomie si performanta. Nu in ultimul rand, OPPO Find X3 Pro este unul dintre cele mai performante shootere disponibile pe piata in acest moment, drept urmare, daca va pasioneaza calitatea camerei, Find X3 Pro este cu siguranta unul dintre modelele pe care trebuie sa le aveti in vedere in cazul unui upgrade.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – OPPO Find X3 Pro

  1. Ionutz a scris pe:

    Dacă nu ar fii avut ecranul ala curbat pe laterale, ar fii fost interesant. Anul acesta, am ajuns utilizator de Samsung, tocmai din cauza asta. Și culmea, ei sunt cei care au început cu ecranele curbate pe laterale.:)

Lasa-ne un comentariu: