lab501.ro

Review – OPPO Find X3 Pro

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 28 April, 2021.

Software

 
OPPO Find X3 Pro ruleaza Android 11, impreuna cu interfata proprietara ColorOS 11.2. Asa cum ne-a obisnuit deja producatorul, putem opta pentru navigare prin gesturi sau pentru clasicele butoane on-screen, avem acces la cateva aplicatii specifice, cum ar fi video-editorul Soolop, OPPO Relax sau interfata dedicata gamerilor – OPPO Game Space.

ColorOS 11.2 aduce insa si o serie intreaga de noutati, cum ar fi display-ul always-on care poate fi personalizat cu usurinta, sistemul de redimensionare a ferestrelor aplicatiilor (FlexDrop), integrarea rapida cu functia Translate din Google Lens, prin swipe cu trei degete, contul Private System, adica un cont separat, accesibil doar dupa autentificarea cu amprenta, notificarile bullet screen message, respectiv functia Adjustable Gaming Touch.

Nu in ultimul rand, interfata Game Space se apropie in cazul de fata de ceea ce vedem in cazul smartphone-urilor dedicate de gaming, cu posibilitatea de a opta pentru diverse profile de performanta, de a bloca notificarile in timpul jocului, de a bloca ajustarea automata a luminozitatii ecranului, s.a.m.d.
 

Comentarii

Un comentariu la: Review – OPPO Find X3 Pro

  1. Ionutz a scris pe:

    Dacă nu ar fii avut ecranul ala curbat pe laterale, ar fii fost interesant. Anul acesta, am ajuns utilizator de Samsung, tocmai din cauza asta. Și culmea, ei sunt cei care au început cu ecranele curbate pe laterale.:)

Lasa-ne un comentariu: