lab501.ro

Review – OPPO Find X5 Pro

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 15 April, 2022.

OPPO Find X5 Pro

 
Ehehei, monstruleti, monstrulici si monstrulete, adica dragii si dragele mele, iata ca lucrurile se incing nu doar in segmentul hardware, unde v-am povestit recent despre un procesor nou, iar in curand vom discuta si despre cea mai puternica placa video produsa pana acum, ci si in segmentul smartphone-urilor. Astfel, in ultimii ani am inceput sa observ un program, mai precis inaugurarea lansarilor de flagship-uri de catre Samsung, dupa care toti marii producatori isi lanseaza pe banda rulanta cele mai puternice si performante telefoane.

Astfel, anul acesta am inceput seria episodica dedicata lui S22 Ultra, despre care vom mai vorbi anul acesta, apoi am vazut cum arata oferta high-end de la HUAWEI, iar apoi a ajuns in laboratorul nostru OPPO Find X5 Pro, un varf de gama pe care trebuie sa recunosc ca il asteptam de ceva timp. Vedeti voi, dupa lansarea excelentului Find X3 Pro la inceputul anului trecut, OPPO au sarit o cifra (4 mai precis), astfel incat anul acesta si-a facut aparitia pe piata, inclusiv pe piata din Romania, OPPO Find X5 Pro, un monstru high-end echipat cu toate bunatatile pe care le au de oferit cei de la OPPO in momentul de fata.

Astfel, chiar daca aspectul este in mare parte acelasi, anul acesta am primit materiale noi, cea mai recenta versiune a display-ului LTPO, un nou procesor de imagine, un acumulator cu o capacitate ridicata care se incarca mai repede si nu in ultimul rand, cel mai nou chipset de la Qualcomm, monstruosul Snapdragon 8 Gen 1.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: