lab501.ro

Review – OPPO Find X3 Pro

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 28 April, 2021.

Camera – Meniu

 
Meniul camerei este simplu, dar eficient, utilizatorul avand acces rapid la cele mai importante functii sau moduri de fotografiere. Practic, au fost pastrate o buna parte din functiile prezente pe ColorOS 7.1, insa producatorul a incercat sa simplifice si mai mult accesul rapid la setarile importante, OPPO Find X3 Pro avand un meniu intermediar rapid intre interfata principala si setari, de unde putem selecta formatul sau rezolutia printr-o simpla apasare.

In modurile Photo, respectiv Night, putem capta imagini 10 bit, acestea fiind salvate in format HEIF, pentru a putea fi vizualizate pe display-uri care permit acest lucru. De asemenea, putem filma in acest mod, putem filma sau fotografia in modul Pro, avand acces rapid la setari avansate, putem salva imaginile in format Raw si putem realiza filme dual-view, utilizand simultan camera principala si camera frontala.
 

Comentarii

Un comentariu la: Review – OPPO Find X3 Pro

  1. Ionutz a scris pe:

    Dacă nu ar fii avut ecranul ala curbat pe laterale, ar fii fost interesant. Anul acesta, am ajuns utilizator de Samsung, tocmai din cauza asta. Și culmea, ei sunt cei care au început cu ecranele curbate pe laterale.:)

Lasa-ne un comentariu: