lab501.ro

Review – OPPO Find X3 Pro

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 28 April, 2021.

Constructie si dotari

 
Privit din fata, OPPO Find X3 Pro nu difera foarte mult de modelul anterior, camera frontala fiind pozitionata la locul ei, in coltul din stanga sus, curbura blanda a ecranului fiind prezenta, fara a deranja, iar senzatia pe care telefonul ti-o lasa atat cand il vezi prima data, dar si dupa ce l-ai folosit o luna, fiind aceeasi. Ma refer, evident, la eleganta specifica modelelor high-end de la OPPO. Find X3 Pro fiind un varf de gama superb, cu un design elegant, care imbina perfect aspectul cu ergonomia.

Si dispunerea butoanelor a ramas aceeasi, cu butonul Power in partea dreapta si butoanele volum +/- in partea stanga, difuzoarele stereo fiind montate de asemenea clasic, cu difuzorul principal pozitionat deasupra ecranului, in timp ce difuzorul secundar este pozitionat pe latura inferioara, in dreapta conectorului USB-C.

In stanga acestuia gasim unul dintre cele trei microfoane, respectiv tavita SIM-urilor, in timp ce latura superioara adaposteste al doilea microfon. Cel de-al treilea este pozitionat langa camere, configuratia cu trei microfoane permitand obtinerea unor filme cu zgomot de fond redus, accentul fiind pus pe subiectul principal.

De-abia in momentul in care privim telefonul din spate ne dam seama ca avem de-a face cu un alt telefon, nu cu Find X2. Desigur, principiul constructiv a ramas acelasi, cu o structura metalica incapsulata intre doua straturi de sticla securizata care se curbeaza inspre laterale, insa de aceasta data nu avem de-a face cu o singura curbura, OPPO integrand o solutie pe care eu personal nu am mai vazut-o pana acum in cazul nici unui alt telefon.

Ma refer la faptul ca sticla de pe spate se curbeaza efectiv in jurul camerelor, acestea fiind integrate direct in stratul de sticla de pe spatele telefonului si nu intr-o “insula” din alt material, asa cum vedem in cazul majoritatii telefoanelor high-end de pe piata. Practic, daca Find X2 a fost un telefon absolut superb, OPPO Find X3 Pro reuseste sa il intreaca si la acest capitol, ducand eleganta la un alt nivel, in conditiile in care ergonomia a fost de asemenea imbunatatita.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – OPPO Find X3 Pro

  1. Ionutz a scris pe:

    Dacă nu ar fii avut ecranul ala curbat pe laterale, ar fii fost interesant. Anul acesta, am ajuns utilizator de Samsung, tocmai din cauza asta. Și culmea, ei sunt cei care au început cu ecranele curbate pe laterale.:)

Lasa-ne un comentariu: