lab501.ro

Anatomia tehnica a unei excursii – Siem Reap 2022 – Samsung Galaxy Z Flip4 & Fold4

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 5 May, 2023.

Neak Poan

 
Dupa ce am vizitat Preah Khan am luat o scurta pauza, pentru a servi pranzul si a ne racori, iar apoi vremea ne-a racorit si mai tare, printr-o ploaie torentiala cum numai in Asia de Sud-Est poti intalni. Desigur, tuk-tuk-ul lui Sokna este pregatit pentru asta, fiind echipat cu prelate care se inchid, astfel incat ploaia nu ajunge inauntru, insa ghidul nostru nu beneficiaza de acest lux, utilizand o pelerina de ploaie.

Am asteptat aproximativ 30min pentru ca grosul furtunii sa treaca, iar apoi Sokna ne-a echipat cu pelerine, urmand sa exploram Neak Poan, un templu construit in mijlocul unui bazin de apa, avand initial scop medical. Aici aveam sa vedem pentru prima data scara la care vechii khmeri au captat apa, in bazine enorme, care foloseau atat pe post de bariera impotriva inundatiilor, cat si pe post de rezerva de apa in anotimpul secetos.

Am traversat un astfel de bazin pe ploaie, iar apoi am ajuns la piesa centrala, Neak Poan, o insula flancata de 4 bazine, fiecare reprezentand un element al naturii. Si pentru prima oara ne-am dat seama cat de importanta este certificarea IP68, chiar si in cazul telefoanelor pliabile, Samsung Galaxy Z Flip4 si Samsung Galaxy Z Fold4 achitandu-se cu brio de sarcina de shooter-e principale, chiar si in mijlocul furtunii.

 
His
 

 
Hers
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: