lab501.ro

Anatomia tehnica a unei excursii – Siem Reap 2022 – Samsung Galaxy Z Flip4 & Fold4

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 5 May, 2023.

Phnom Penh – Siem Reap

 
Daca pana acum avionul a fost principala metoda pe care am folosit-o pentru a ne deplasa dintr-o locatie in alta, de aceasta data am apelat la o metoda de transport terestra, din mai multe motive. In primul rand pentru ca a fost mult mai comod sa inchieriem o masina cu sofer care sa ne preia de la hotelul din Phnom Penh si sa ne duca direct la hotelul din Siem Reap. Cu avionul ar fi trebuit sa rezerv doua transferuri (hotel / aeroport, aeroport / hotel), pe langa biletele de avion, am fi pierdut timp prin aeroport si nu in ultimul rand ar fi implicat alt cost.

De asemenea, mergand cu masina am avut ocazia sa vedem cum arata Cambodgia intre cele doua mari orase, sa asistam la scene din viata de zi cu zi si nu in ultimul rand sa ne oprim pe parcurs pentru o masa traditionala. Drept urmare am apelat la TaxiCambodgia, unde am rezervat o masina cu sofer, pentru 75 USD, incluzand carburantul. Transferul a durat in jur de 5-6 ore, in conditii de confort si siguranta depline, iar seara am ajuns la cazarea noastra pentru urmatoarea perioada, sau cel putin asa credeam.

Pentru ca desi micutul nostru resort din jungla arata absolut idilic, din pacate a fost si singura cazare din toata calatoria in care am avut tantari in camera, drept urmare a doua zi ne mutam intr-o locatie ceva mai moderna, unde nu am mai avut aceasta problema. Prima zi am petrecut-o plimbandu-ne prin oras si refacandu-ne fortele, pentru a a doua zi dis de dimineata prietenul nostru Sokna venea sa ne ia de la hotel la ora 8, pentru a incepe explorarea templelor.

 
His
 

 
Hers
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: