lab501.ro

Anatomia tehnica a unei excursii – Da Nang – Hue – Hoi An 2024 – Samsung Galaxy S24 Ultra & Samsung Galaxy Z Fold5

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 27 June, 2024.

Galaxy AI – in practica

 

 
Live translate
 

Asa cum v-am povestit si in materialul anterior, de aceasta data nu am mai avut la noi doar doua simple telefoane, ci doi asistenti puternici, echipati cu inteligenta artificiala Galaxy AI, despre care v-am povestit pe larg in articolul anterior. Ei bine, la fel ca si in Bali si in Vietnam am avut ocazia sa folosim din plin aceste functii, intr-o multitudine de situatii, prima functie pe care am folosit-o in practica la scurt timp dupa ce am ajuns fiind live translate.

Am apelat la functia live translate pe aplicatia de telefon, pentru a le putea explica soferilor de Grab unde trebuie sa ajunga. Mai mult decat atat, de aceasta data am folosit o serie intreaga de functii, cum ar fi live translate, interpreter si circle to search, pentru a intelege mai bine meniul restaurantelor pe Grab, pentru a ne intelege fara probleme cu unchii si matusile la o nunta (da, am fost la nunta in sat in Vietnam), sau pentru a sta la povesti cu prietenii nostri soferii de cyclo la Bia Hoi. Pentru ca da, am facut si asta, am stat cu vietnamezii la masa la bere si am povestit o seara intreaga.

 


 

 
Circle to search
 
Circle to search nu cred ca mai are nevoie de nici o prezentare, fiind probabil cea mai cunoscuta functie de AI, introdusa de altfel de Google in Android 14. Practic, indiferent daca vrei sa afli numele unui fruct vazut in copac pe rau (seminte de cocotier, in cazul de fata), numele unui fel de mancare care chiar ti-a placut (biscuiti cu nuca de cocos), sau numele unui peste care ar putea sfarsi in farfuria ta (grouper patat), tot ce trebuie sa faci este sa realizezi o fotografie, sa apesi lung butonul home si sa incercuiesti ce vrei sa cauti.
 

 
Generative photo editing
 
Generative foto editing este probabil una dintre cele mai importante functii introduse odata cu Galaxy AI, oferind posibilitati avansate de editare fata de clasicele remove object sau create sticker. Printre cele mai importante functii se numara posibilitatea de a elimina obiecte sau persoane dintr-o imagine, telefonul generand fundalul corect pentru a inlocui spatiul gol, sau de a muta obiecte sau persone intr-o imagine. Mai jos puteti vedea cat de simplu este procedeul prin care putem realiza aceasta operatiune, in doar cativa pasi simpli.
 

Comentarii

Un comentariu la: Anatomia tehnica a unei excursii – Da Nang – Hue – Hoi An 2024 – Samsung Galaxy S24 Ultra & Samsung Galaxy Z Fold5

  1. MihaiD a scris pe:

    Superbe aventuri Monstru, v-am urmarit cu sufletul la gura pe facebook!

Lasa-ne un comentariu: