lab501.ro

Anatomia tehnica a unei excursii – Da Nang – Hue – Hoi An 2024 – Samsung Galaxy S24 Ultra & Samsung Galaxy Z Fold5

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 27 June, 2024.

The Hill Station

 

Nu as putea incheia povestea dedicata Hoi An-ului fara a spune cateva cuvinte despre Hill Station, locul unde pofta noastra de sunca, branza, salam si paine a fost domolita pe deplin. Vedeti voi, in momentul in care calatoresti prin Asia peste o luna, te vei bucura cu siguranta de bucataria locala, dar la un moment dat incep sa iti lipseasca diverse lucruri, cum ar fi afumatura, branza sau painea dospita. Iar unele locuri ofera exact asta, atat sub forma unor feluri de mancare pe care le poti comanda la fata locului, cat si la pachet, daca doresti sa achizitionezi respectivele produse pentru acasa.

Noi am mancat de doua ori la Hill Station, mai precis in prima seara in Hoi An, cand am luat o gustare mai simpla, respectiv in ultima seara, cand ne-am delectat cu un platou de branzeturi, mezeluri, masline si gem de mango, crostini cu mango si camembert, wrap de pui cu avocado si chiftelute suedeze marinate, cu piure si muraturi. Si pot sa va spun ca vom mai trece cu siguranta pe acolo si recomand calduros restaurantul, oricarui gurmand sau oenolog amator!

 
His

 
Hers

Comentarii

Un comentariu la: Anatomia tehnica a unei excursii – Da Nang – Hue – Hoi An 2024 – Samsung Galaxy S24 Ultra & Samsung Galaxy Z Fold5

  1. MihaiD a scris pe:

    Superbe aventuri Monstru, v-am urmarit cu sufletul la gura pe facebook!

Lasa-ne un comentariu: