lab501.ro

Samsung Galaxy S24 Series – Part I – Noutati, specificatii & prezentare

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 17 January, 2024.

Samsung Galaxy S24

 
Daca anul a inceput in forta pe LAB501, cu o intreaga familie de placi grafice noi anuntate de Nvidia, era clar ca in cazul NEXT-ului vom incepe anul cu telefoane noi, mai precis seria Galaxy S24 de la Samsung. Spun asta pentru ca in ultima luna internetul a fost doldora de zvonuri si scapari, de imagini mai mult sau mai putin oficiale, iar in momentul in care cititi aceste randuri, in San Jose, California, are loc lansarea oficiala a seriei Samsung Galaxy S24, in cadrul unui eveniment clasic Samsung Unpacked, pe care il puteti urmari aici.

Si de aceasta data cei de la Samsung au pregatit o serie intreaga de noutati, de la chipset-uri si materiale noi si pana la functii introduse exclusiv pe seria Galaxy S24, cuvantul de ordine in cazul acesteia fiind AI, adica inteligenta artificiala. Astfel, primele semne in acest sens le-am primit in momentul lansarii seriei Pixel 8 de la Google, care integreaza deja o suita de functii AI, urmand ca accentul pe aceste functii sa devina clar in momentul anuntului de lansare al chipset-ului Qualcomm Snapdragon Gen 3, principala functie noua pe care acesta o aduce fiind On-Device Generative AI.

Desigur, nu toate modelele din seria Galaxy S24 vor fi echipate cu acest chipset, Samsung Galaxy S24 si Samsung Galaxy S24+ fiind echipate cu Exynos 2400, in functie de regiune. Cu toate acestea, accentul este pus pe AI in cazul tuturor modelelor nou lansate, sloganul lansarii fiind de altfel “Galaxy AI is coming”. Ca de fiecare data, noi ne-am jucat cu telefoanele inaintea lansarii, iar astazi vom discuta despre noutati, specificatii si design, urmand ca performanta chipset-ului si a camerei sa fie analizata in partea a doua a review-ului de lansare.

 

Comentarii

Un comentariu la: Samsung Galaxy S24 Series – Part I – Noutati, specificatii & prezentare

  1. Tarcau Dragos a scris pe:

    Ei se lauda cu un crop pana la 10X! Bullshit! Nu e acelasi lucru! Am ales S22 Ultra si pt acest 10X pt ca a devenit camera mea de baza pt excursiile montane. Ei spun ca va interveni AI in cropul respectiv si se va vedea mai bine decat un 10X real. Sa zicem! Dar pana cand? Pana ne vor pune sa platim abonament pt AI? Shit!

Lasa-ne un comentariu: