lab501.ro

Anatomia tehnica a unei excursii – Da Nang – Hue – Hoi An 2024 – Samsung Galaxy S24 Ultra & Samsung Galaxy Z Fold5

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 27 June, 2024.

Be Ni 2

 
Asa cum va spuneam insa, Da Nang este orasul fructelor de mare, drept urmare nu puteam rata sansa de a incerca niste homar proaspat, stropit din belsug cu bere La Rue. Iar aici, lucrurile devin usor amuzante. Pentru ca inca din momentul in care ne aflam in masina, de la aeroport inspre hotel, soferul ne-a aratat un local urias, spunandu-ne ca aici ar fi cea mai buna mancare de acest gen din oras. Cautand totusi mai multe informatii pe Google Maps, am descoperit ca desi respectivul restaurant nu era chiar rau, era departe de a fi cel mai bun, fiind mai degraba cel mai turistic, unde toti soferii indemnau turistii sa manance.

In urma unor cautari si mai aprofundate, am descoperit ca de departe cel mai bun restaurant cu acest specific din zona se numeste Be Ni 2, adica un restaurant local pe care mereu il vedeam plin, deoarece era situat la 50-100m de hotelul nostru! Trecand peste coincidenta amuzanta, trebuie sa va spun ca la Be Ni 2 90% din preparatele din meniu sunt gatite din fructe de mare sau pesti vii, pe care ii alegi din bazinul in care stau cuminti si isi asteapta jertfa pe altarul gastronomiei.

Si nu are cum sa nu ti se faca mila cand vezi homarul cum te priveste in ochi (cred), insa reusesti sa treci destul de repede peste aceasta senzatie, cu putin sos de unt si destul de mult chilli (indiferent ce indicatii in acest sens le-ai da celor de la bucatarie). Trebuie sa recunosc ca mancarea este cu adevarat proaspata si gustoasa, iar serviciul este impecabil, angajatii curatand homarul gatit la masa, in fata ta, alegand toata carnea si inlaturand diversele elemente de carapace, incheieturi s.a.m.d.
 
His

 
Hers

Comentarii

Un comentariu la: Anatomia tehnica a unei excursii – Da Nang – Hue – Hoi An 2024 – Samsung Galaxy S24 Ultra & Samsung Galaxy Z Fold5

  1. MihaiD a scris pe:

    Superbe aventuri Monstru, v-am urmarit cu sufletul la gura pe facebook!

Lasa-ne un comentariu: