lab501.ro

Review – Lenovo Legion 5 Pro 16ACH6H vs Lenovo Legion 5 16ACH6A

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 25 August, 2021.

Constructie si dotari

 

Ehehei, dragii monstrului, v-am spus ca Lenovo Legion 5 Pro este unul dintre cele mai interesante notebook-uri lansate anul acesta, nu-i asa? Ei bine, mai jos puteti sa il admirati in toata splendoarea sa! Dupa cum puteti vedea, Lenovo au imprumutat excelenta carcasa metalica de la Legion 7 2020 si au stilizat-o corespunzator, adaugand un logo de mari dimensiuni, dar discret, pe capacul superior.

Apoi au decupat si mai mult grila de admisie de pe latura inferioara, pentru un flux de aer imbunatatit si au adaugat un panou de 16″, ceea ce inseamna ca Legion 5 Pro are unele dintre cele mai subtiri rame dintre toate notebook-urile de gaming existente pe piata in acest moment.

Cu toate acestea, pozitionarea camerei web a fost pastrata, la fel si obturatorul, dar pozitia acestuia a fost schimbata, de pe rama display-ului pe laterala dreapta, langa un conector USB 3.2. Pe laterala stanga gasim un conector USB 3.2 Gen 2 Type-C si conectorul audio In/Out, restul conectorilor fiind pozitionati clasic pentru seria Legion, pe latura din spate.

Lenovo Legion 5 Pro pastreaza excelenta tastatura Legion Truestrike 2.0, care ocupa intreaga latime a capacului interior si este dotata cu switch-uri precise, cu o cursa de 1.5mm si iluminare RGB in 4 zone, touchpad-ul fiind pozitionat usor inspre stanga, la fel ca si in cazul lui Legion 7, pentru a face loc celor 4 taste directionale full size.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Lenovo Legion 5 Pro 16ACH6H vs Lenovo Legion 5 16ACH6A

Lasa-ne un comentariu: