lab501.ro

Review – Lenovo Legion 5 15ARH05 – AMD Ryzen 7 4800H

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 19 June, 2020.

Lenovo Legion 5 15ARH05

 
In urma cu doua luni, stateam cu totii in casa, urmarind cu ingrijorare stirile despre Covid 19 si incercand sa reducem la maxim contactul cu alti oameni. Tot atunci, Lenovo anuntau noile modele Legion 7i, Legion 7Si, Legion 5Pi, Legion 5i, Legion 5, respectiv IdeaPad Gaming 3i, iar noi va prezentam varful de gama Lenovo Legion 7i , intr-un review marca NEXT LAB501.

Ei bine, de atunci lucrurile s-au mai relaxat si oamenii au putut iesi din nou din case, iar atmosfera estivala a mai temperat starea de incertitudine care a marcat inceputul anului. Totusi, criza cauzata de Covid 19 a lasat urme adanci, in special in segmentul tech, unde multe fabrici au fost blocate timp de cateva luni. Din acest motiv, multe produse si-au facut aparitia tarziu pe piata, sau cel putin mult mai tarziu decat ne-am fi dorit noi. Este si cazul unora dintre notebook-urile de ultima generatie, inclusiv modele Lenovo, anuntate in urma cu mai bine de doua luni.

Din fericire, lucrurile incep sa intre in fagasul normal, iar astazi si-a facut aparitia in magazine Lenovo Legion 5 15ARH05, noul mainstream de gaming din seria Legion, bazat pe cele mai recente procesoare AMD Renoir. Asa ca nu am mai stat pe ganduri si l-am pus la treaba, pentru a vedea cum se comporta procesoarele AMD Renoir din seria H pe o platforma Lenovo, dar si ce noutati aduce seria Legion 5 fata de Legion Y540.

In fond, am participat si noi la discutii despre dezvoltarea acestor produse inca din stadiul alfa si am oferit feedback in cazul celor doua intalniri Legion Council, asa ca eram curiosi daca feedback-ul nostru a reusit sa fie implementat in produsele retail.

 

Comentarii

4 comentarii la: Review – Lenovo Legion 5 15ARH05 – AMD Ryzen 7 4800H

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentytwelve_comment' not found or invalid function name in /srv/www/lab/public_html/next/wp-includes/class-walker-comment.php on line 174 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentytwelve_comment' not found or invalid function name in /srv/www/lab/public_html/next/wp-includes/class-walker-comment.php on line 174 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentytwelve_comment' not found or invalid function name in /srv/www/lab/public_html/next/wp-includes/class-walker-comment.php on line 174 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentytwelve_comment' not found or invalid function name in /srv/www/lab/public_html/next/wp-includes/class-walker-comment.php on line 174

Lasa-ne un comentariu: