lab501.ro

Review – Lenovo Legion 5 15ARH05 – AMD Ryzen 7 4800H

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 19 June, 2020.

Constructie si dotari

 
Lenovo Legion 5 15ARH05 pastreaza design-ul de tip pana pe care l-am putut admira in cazul seriei Y540, cu zona conectorilor dispusa in spatele display-ului si pozitionarea fantelor pentru admisia si evacuarea aerului in / din carcasa. Exista insa si o serie de diferente subtile, cum ar fi dimensiunea fantelor pentru evacuarea aerului cald, acestea fiind semnificativ mai mari in cazul lui Legion 5, respectiv pozitionarea webcam-ului pe latura superioara a display-ului si echiparea sa cu un privacy shutter.

De asemenea, tastele de tip sageata au fost pozitionate acum putin mai jos decat linia generala a tastaturii, tastele Num Pad avand acum dimensiuni ceva mai mari, iar touch-pad-ul nu mai are taste fizice, asa cum era in cazul lui Y540. Nu in ultimul rand, difuzoarele sunt orientate acum inspre lateral, nu in fata.

Per total, Lenovo Legion 5 15ARH05 pastreaza design-ul reusit al familiei Y540, aducand o serie de imbunatatiri bine venite, rafinand practic reteta unui notebook de gaming puternic, dar elegant, pe care il putem lua cu noi la o intalnire de afaceri.

 

Comentarii

4 comentarii la: Review – Lenovo Legion 5 15ARH05 – AMD Ryzen 7 4800H

 1. saracie a scris pe:

  Pare cam cel mai ok laptop pe amd de pana acum (ca raport pret/performanta/racire) si printre singurele cu ecran cel putin decent. Sper sa apara varianta cu 2060 curand. Temperaturile in ce scenariu au fost depistate? (gaming, teste sintetice etc)
  O singura nelamurire mai am: din ce stii, inca este nevoie sa trimiti laptopul in service pentru upgrade, asa cum era la seria y540/y740? E cea mai mare stupizenie, nu vreau sa dau 100+ lei ca sa desfaca cineva 10 suruburi (si pe deasupra sa fie si laptopul in 15 zile).
  Review-ul ca de obicei, foarte bine scris si la obiect. Felicitari!

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Am prezentat temperaturile maxim atinse, dupa rularea testelor (jocuri, sintetice, etc).

  Nu am informatii legate de partea de upgrade si cum afecteaza garantia, din pacate

 3. marius a scris pe:

  Din pacate orice upgrade hardware se va face in continuare la service ul Depanero, in prezent costul pentru acest lucru este de 120lei.

 4. Trinergy a scris pe:

  Does this have g-sync? And usb-c power delivery?

Lasa-ne un comentariu: