lab501.ro

Review – Lenovo Legion 5 15ARH05 – AMD Ryzen 7 4800H

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 19 June, 2020.

Sub capota

 
Pentru a intelege mai bine diferenta dintre cele doua configuratii posibile din punct de vedere al acumulatorului, respectiv solutiei de stocare, am inclus mai jos si o serie de imagini cu Lenovo Legion 5i 15IMH05, in stanga, acesta utilizand acumulatorul de 60Wh si fiind echipat si cu o unitate de stocare de 2.5″. In dreapta puteti vedea cum arata Lenovo Legion 5 15ARH05, echipat cu acumulatorul de 78Wh si doua slot-uri NVMe.

In ambele cazuri ne impresioneaza sistemul de racire solid, care acopera atat procesorul si nucleul grafic, cat si chipset-ul, memoria RAM si SSD-ul NVMe. Avem de-a face cu ventilatoare cu un diametru mai mare decat in cazul lui Y540, cu 67 de lamele, 3 heatpipe-uri si doua radiatoare generos dimensionate.

 

Comentarii

4 comentarii la: Review – Lenovo Legion 5 15ARH05 – AMD Ryzen 7 4800H

 1. saracie a scris pe:

  Pare cam cel mai ok laptop pe amd de pana acum (ca raport pret/performanta/racire) si printre singurele cu ecran cel putin decent. Sper sa apara varianta cu 2060 curand. Temperaturile in ce scenariu au fost depistate? (gaming, teste sintetice etc)
  O singura nelamurire mai am: din ce stii, inca este nevoie sa trimiti laptopul in service pentru upgrade, asa cum era la seria y540/y740? E cea mai mare stupizenie, nu vreau sa dau 100+ lei ca sa desfaca cineva 10 suruburi (si pe deasupra sa fie si laptopul in 15 zile).
  Review-ul ca de obicei, foarte bine scris si la obiect. Felicitari!

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Am prezentat temperaturile maxim atinse, dupa rularea testelor (jocuri, sintetice, etc).

  Nu am informatii legate de partea de upgrade si cum afecteaza garantia, din pacate

 3. marius a scris pe:

  Din pacate orice upgrade hardware se va face in continuare la service ul Depanero, in prezent costul pentru acest lucru este de 120lei.

 4. Trinergy a scris pe:

  Does this have g-sync? And usb-c power delivery?

Lasa-ne un comentariu: