lab501.ro

Review – GIGABYTE AERO 15-X9

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 6 February, 2019.

Constructie si dotari

 
In momentul in care scoatem notebook-ul din ambalaj ne dam seama ca avem de-a face cu altceva decat ce am vazut pana acum comercializat sub titulatura “notebook de gaming”. Astfel, GIGABYTE AERO 15-X9 este construit integral din aluminiu, o dotare des intalnita in cazul ultraportabilelor (Lenovo Yoga, MacBook Air), insa mai putin intalnita in segmentul de gaming.

Laptop-ul este subtire, elegant si sobru, fara ornamente inutile, singurul detaliu extra de pe capac fiind logo-ul GIGABYTE, iluminat discret cu alb. Fluxul de aer este logic, cele doua ventilatoare introducand aerul rece prin partea inferioara a carcaseri, aerul fierbinte fiind evacuat in sus, printr-o fanta dispusa in fata display-ului. Conectorii sunt pozitionati clasic, pe laterale, iar display-ul este inconjurat de o rama extrem de subtire, acesta fiind de altfel si motivul pentru care webcam-ul este pozitionat nefiresc, pe latura inferioara a display-ului.

Si mai impresionant este touch-pad-ul de ce mai buna calitate, dar si modul in care este pozitionata tastatura, carcasa avand o inaltime mai mica in dreptul acesteia, astfel incat avem de-a face cu taste cu o cursa completa de 1.4mm, cu un feedback ferm si precis. Desigur, tastatura este dotata cu iluminare RGB Per-Key Backlit, utilizatorii putand personaliza aspectul acesteia cu ajutorul aplicatiei RGB Fusion, insa cel mai mult impresioneaza modul in care aceasta se simte in timpul utilizarii.

Acelasi lucru il putem spune despre GIGABYTE AERO 15-X9 in general, combinatia intre eleganta si feeling high-end fiind prezenta in fiecare secunda de utilizare a notebook-ului. Pur si simplu este altceva fata de pleiada de notebook-uri de gaming butucanoase, construite din plastic.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – GIGABYTE AERO 15-X9

  1. chris bard a scris pe:

    Foarte interesant review, e o bestie de laptop. Momentan pretul e cam piparat dar cand mai scade sau la SH s-ar putea sa-mi iau. Merci de review Montstrule! Salutari :)

Lasa-ne un comentariu: