lab501.ro

Review – GIGABYTE AERO 15-X9

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 6 February, 2019.

Autonomie

 
Pentru a evalua autonomia am testat mai intai un scenariu de utilizare indelungata (Productivity din PowerMark) cu profilul Power Saver in Windows, luminozitate 50% si Wi-Fi on. Acest test simuleaza tipul de lucru office prin browsing si aplicatii office (Word, Excel). Apoi am rulat PCMark 8 Creativity, cu luminozitatea 100%, profil High Performance si WiFi On. Nu in ultimul rand, m-am jucat World Of Tanks cu aceleasi setari. Toate testele au fost lansate cu bateria la 100%, finalizarea testului facandu-se in momenul in care bateria se descarca in proportie de 81-84%.

Acumulatorul de 6200 mAh isi spune cuvantul la acest capitol, GIGABYTE AERO 15-X9 fiind capabil sa ofere pana la 8 ore de lucru departe de priza, respectiv peste 2 ore de gaming. Desigur, pentru un maxim de performanta vom utiliza notebook-ul conectat la priza, insa este bine de stiut ca putem lucra departe de priza o perioada ceva mai indelungata.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – GIGABYTE AERO 15-X9

  1. chris bard a scris pe:

    Foarte interesant review, e o bestie de laptop. Momentan pretul e cam piparat dar cand mai scade sau la SH s-ar putea sa-mi iau. Merci de review Montstrule! Salutari :)

Lasa-ne un comentariu: