lab501.ro

Review – GIGABYTE AERO 15-X9

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 6 February, 2019.

Concluzii

 
GIGABYTE AERO 15-X9 a reusit sa ne impresioneze atat prin performante, cat si prin calitatea constructiei, atentia la detalii si nu in ultimul rand design, fiind un notebook high-end elegant, cu un design de bun gust. Singurele puncte slabe, din punctul meu de vedere, sunt dispunerea web-cam-ului pe latura inferioara a display-ului, respectiv utilizarea unei configuratii single-channel in cazul exemplarului venit la test, insa, din cate ni s-a comunicat, modelele retail vor fi echipate cu doua placute de memorie. De asemenea, sistemul de racire se tureaza destul de serios in sarcina, insa acest lucru este de asteptat in cazul unui notebook subtire, echipat cu componente puternice, iar performanta acestuia este la inaltime.

Desigur, sporul de performanta fata de generatia anterioara de placi grafice nu este chiar atat de mare pe cate ne asteptam, insa, atata timp cat acest lucru este oferit pentru un pret similar cu cel al generatiei anterioare (~12999 RON in Europa), acest lucru nu reprezinta o problema pentru cei care au un notebook de generatie ceva mai veche si cauta un upgrade. Cert este ca GIGABYTE AERO 15-X9 poate fi utilizat fara probleme atat pentru editare foto-video sau alte aplicatii mari consumatoare de resurse, cat si pentru gaming full HD de cea mai buna calitate.

Spun asta in conditiile in care avem de-a face cu un notebook subtire si elegant, cu un design discret, inspirat, potrivit atat pentru cel mai dedicat gamer, cat si pentru un manager care isi doreste un notebook fara compromisuri. Astfel, GIGABYTE AERO 15-X9 nu este un notebook de gaming in sensul clasic al cuvantului, iesind in evidenta datorita carcasei construita integral din aluminiu, datorita configuratiei echilibrate, display-ului de buna calitate si evident… datorita design-ului minimalist iesit din comun.

De aceea, GIGABYTE AERO 15-X9 este din punctul meu de vedere unul dintre cele mai interesante notebook-uri testate in ultimii 2 ani, care reuseste sa iasa in evidenta intr-o piata supra-saturata, oferind, pe ici, pe colo, lectii de design si atentie la detalii chiar si producatorilor cu renume din domeniu. Daca aveti in plan achizitia unui notebook puternic dar subtire, cred ca GIGABYTE AERO 15-X9 reprezinta una dintre cele mai inspirate alegeri pentru 2019.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – GIGABYTE AERO 15-X9

  1. chris bard a scris pe:

    Foarte interesant review, e o bestie de laptop. Momentan pretul e cam piparat dar cand mai scade sau la SH s-ar putea sa-mi iau. Merci de review Montstrule! Salutari :)

Lasa-ne un comentariu: