lab501.ro

Review – ASUS ZenBook Flip S UX371EA

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 2 December, 2020.

ASUS ZenBook Flip S UX371EA

 
Va povesteam in urma cu o luna despre ASUS Zenbook Flip UX363EA, un ultraportabil convertibil echipat cu display tactil si un procesor Intel Core i7 1165G7. Oferind portabilitate si eleganta, acesta a reusit sa ne cucereasca prin dimensiunile reduse si puterea de calcul oferita, astfel incat, in momentul in care am avut ocazia sa testam un model din gama Flip S, mai precis ASUS ZenBook Flip S UX371EA, nu am stat pe ganduri si l-am pus la treaba imediat.

Cele doua modele sunt similare, avand configuratii aproape identice, diferenta fiind data de design, mai precis accentele aramii care inconjoara carcasa lui ASUS ZenBook Flip S UX371EA, respectiv tipul de monitor utilizat. Astfel, daca UX363EA era bazat pe un panou IPS Full HD, ASUS ZenBook Flip S UX371EA este disponibil in doua configuratii, dintre care una echipata cu un panou IPS Full HD si ce de-a doua, primita de noi la teste, echipata cu un panou OLED 4K.

Desigur, stiti parerea mea despre utilizarea unui panou 4K pentru un notebook de 13″ – acest lucru se numeste overkill si nu este neaparat necesar. Totusi, exista o serie de avantaje in momentul in care discutam despre un panou OLED, acesta oferind o reproducere a culorilor specifica, un contrast absolut si nu in ultimul rand o durata de viata mai ridicata a bateriei.

Drept urmare, chiar daca diferentele intre UX363EA si UX371EA nu sunt foarte mari, am fost curiosi cum se comporta panoul OLED touchscreen utilizat pe cel din urma, asa ca am trecut micuta bestie prin suita noastra de teste. Mai ales ca astazi ar trebui sa isi faca aparitia in magazinele din Romania ambele configuratii in care ASUS ZenBook Flip S UX371EA este disponibil.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – ASUS ZenBook Flip S UX371EA

  1. Robert Andrei a scris pe:

    Per total este un ultrabook complet .. are cam tot ce poti pune pe unul de genul … de la procesor de ultima generatie Tiger Lake cu grafica performanta Intel Iris Xe pana la ecran OLED, TouchScreen, pen, tastatura numerica in TouchPad, constructie si design premium, portabilitate, autonomie mare, sunet Harman Kardoon de o calitate foarte buna si SSD de 1TB.

  2. Dragomir Costin a scris pe:

    Laptop complet din toate punctele de vedere, display ideal pentru editare foto(4K Oled, luminozitate 400 nits, 100% RGB).Iar configuratia este una de top, avand in vedere ca vorbim totusi de un ultrabook de 13 inch si 1.2 kg.

Lasa-ne un comentariu: