lab501.ro

Review – ASUS ZenBook Flip S UX371EA

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 2 December, 2020.

Concluzii

 
Cei de la ASUS au fost harnici anul in 2020, consolidandu-si gama de produse in toate segmentele, de la notebook-uri de gaming echipate cu cele mai puternice componente disponibile pe piata si pana la o serie intreaga de ultraportabile, de 13 sau 14″, echipate cu procesoare Intel sau AMD, respectiv cu display-uri conventionale, sau cu modele cu touchscreen.

Anul acesta v-am povestit despre 12 notebook-uri de la ASUS, cate unul pentru fiecare luna din an. Am discutat despre 5 modele de gaming si 7 ultraportabile, doua dintre acestea fiind modele convertibile cu display tactil. Si daca ar fi sa aleg preferatele mele dintre ele, atunci acestea ar fi cu siguranta Zephyrus G14 si ASUS ZenBook Flip S UX371EA.

Primul ofera puterea monstruoasa a procesoarelor AMD Renoir din gama HS, impreuna cu o solutie grafica RTX, in timp ce al doilea este un companion ideal pentru calatorii, oferind suficienta putere intr-un format extrem de compact. Display-ul OLED este cu siguranta un plus in aceasta categorie, oferind un plus de autonomie, dar si libertatea de a utiliza notebook-ul fara a fi influentat de conditiile de iluminare ambientala, adica exact ce ne-am astepta de la un astfel de notebook.

ASUS ZenBook Flip S UX371EA va fi disponibil in magazinele din Romania incepand de astazi, in doua configuratii, in functie de monitor, ambele fiind echipate cu procesorul Core i7 1165G7. In echiparea testata de noi, ASUS ZenBook Flip S UX371EA poate fi achizitionat din magazinele din Romania pentru 8049RON.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – ASUS ZenBook Flip S UX371EA

  1. Robert Andrei a scris pe:

    Per total este un ultrabook complet .. are cam tot ce poti pune pe unul de genul … de la procesor de ultima generatie Tiger Lake cu grafica performanta Intel Iris Xe pana la ecran OLED, TouchScreen, pen, tastatura numerica in TouchPad, constructie si design premium, portabilitate, autonomie mare, sunet Harman Kardoon de o calitate foarte buna si SSD de 1TB.

  2. Dragomir Costin a scris pe:

    Laptop complet din toate punctele de vedere, display ideal pentru editare foto(4K Oled, luminozitate 400 nits, 100% RGB).Iar configuratia este una de top, avand in vedere ca vorbim totusi de un ultrabook de 13 inch si 1.2 kg.

Lasa-ne un comentariu: