lab501.ro

Review – ASUS ZenBook Flip S UX371EA

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 2 December, 2020.

Teste GPU

 
Da, ati observat bine, 3DMark si-a schimbat aspectul, in special modul in care scorurile sunt raportate. Spre deosebire de versiunile anterioare, acum avem de-a face cu un meniu drop-down pozitionat in mijlocul ecranului cu rezultate, de unde putem selecta unul dintre cele 6 jocuri, utilitarul celor de la Futuremark incercand sa faca conversia intre rezultatul obtinut in benchmark si framerate-ul echivalent pe care ati putea sa il obtineti in jocul respectiv.

Asa cum v-am spus si cu alte ocazii, Core i7 1165G7 ramane usor in urma procesoarelor AMD pe partea de procesor, insa le intrece fara probleme la capitolul performanta grafica integrata, solutia Iris Xe fiind cu adevarat reusita.
 

Comentarii

2 comentarii la: Review – ASUS ZenBook Flip S UX371EA

  1. Robert Andrei a scris pe:

    Per total este un ultrabook complet .. are cam tot ce poti pune pe unul de genul … de la procesor de ultima generatie Tiger Lake cu grafica performanta Intel Iris Xe pana la ecran OLED, TouchScreen, pen, tastatura numerica in TouchPad, constructie si design premium, portabilitate, autonomie mare, sunet Harman Kardoon de o calitate foarte buna si SSD de 1TB.

  2. Dragomir Costin a scris pe:

    Laptop complet din toate punctele de vedere, display ideal pentru editare foto(4K Oled, luminozitate 400 nits, 100% RGB).Iar configuratia este una de top, avand in vedere ca vorbim totusi de un ultrabook de 13 inch si 1.2 kg.

Lasa-ne un comentariu: