lab501.ro

Review – ASUS ZenBook Flip S UX371EA

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 2 December, 2020.

Constructie si dotari

 
Asa cum spuneam, ASUS ZenBook Flip S UX371EA este aproape identic cu ASUS ZenBook Flip 13 UX363EA, atat din punct de vedere al design-ului, cat si din punct de vedere al specificatiilor. Practic, avem de-a face cu un ultraportabil construit din aliaj de aluminiu si cupru, marginile decupate la CNC fiind lasate natur, contrastand puternic cu negrul carcasei. Tastatura este dispusa pe toata latimea notebook-ului, tastele avand o cursa de 1.4mm, care ofera o experienta placuta in utilizare, datorita preciziei si feedback-ului ferm.

Touchpad-ul acoperit cu sticla ocupa o mare parte din armrest, fiind echipat cu functia NumberPad 2.0, adica aparitia grupului de taste NumPad pe touchpad in momentul in care apasam butonul pozitionat in coltul din dreapta, respectiv meniul in care avem acces la cele mai recente aplicatii, care poate fi accesat cu ajutorul unui tap cu trei degete.

Avem de-a face cu un notebook convertibil echipat cu un display tactil, prin urmare ASUS ZenBook Flip S UX371EA poate fi utilizat ca un notebook normal, sau il putem rabata in mod tableta, stylus-ul ASUS Pen 2.0 oferind 4096 nivele de presiune pentru cei care vor sa utilizeze UX371EA pe post de tableta grafica.
 

Comentarii

2 comentarii la: Review – ASUS ZenBook Flip S UX371EA

  1. Robert Andrei a scris pe:

    Per total este un ultrabook complet .. are cam tot ce poti pune pe unul de genul … de la procesor de ultima generatie Tiger Lake cu grafica performanta Intel Iris Xe pana la ecran OLED, TouchScreen, pen, tastatura numerica in TouchPad, constructie si design premium, portabilitate, autonomie mare, sunet Harman Kardoon de o calitate foarte buna si SSD de 1TB.

  2. Dragomir Costin a scris pe:

    Laptop complet din toate punctele de vedere, display ideal pentru editare foto(4K Oled, luminozitate 400 nits, 100% RGB).Iar configuratia este una de top, avand in vedere ca vorbim totusi de un ultrabook de 13 inch si 1.2 kg.

Lasa-ne un comentariu: