lab501.ro

Review – ASUS ZenBook Flip S UX371EA

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 2 December, 2020.

Display

 
Asa cum spuneam, adevarata vedeta in cazul lui ASUS ZenBook Flip S UX371EA este display-ul OLED 4K, atat din punct de vedere al masuratorilor, cat si din punct de vedere al experientei in utilizare. Desigur, nivelul de alb este in parametrii (371 cd/m2 in cazul exemplarului masurat de noi), iar deviatia Delta E este minima (1.2), insa in momentul in care discutam despre un display OLED stim ca vom primi un contrast absolut, cu un negru profund, indiferent de situatie si culori vii, care par ca ies din ecran. Din acest motiv, indiferent daca veti utiliza ASUS ZenBook Flip S UX371EA in interior sau in exterior, vizibilitatea nu va fi o problema iar ochii vor fi protejati, datorita reducerii emisiilor de lumina albastra din spectrul daunator.
 

Comentarii

2 comentarii la: Review – ASUS ZenBook Flip S UX371EA

  1. Robert Andrei a scris pe:

    Per total este un ultrabook complet .. are cam tot ce poti pune pe unul de genul … de la procesor de ultima generatie Tiger Lake cu grafica performanta Intel Iris Xe pana la ecran OLED, TouchScreen, pen, tastatura numerica in TouchPad, constructie si design premium, portabilitate, autonomie mare, sunet Harman Kardoon de o calitate foarte buna si SSD de 1TB.

  2. Dragomir Costin a scris pe:

    Laptop complet din toate punctele de vedere, display ideal pentru editare foto(4K Oled, luminozitate 400 nits, 100% RGB).Iar configuratia este una de top, avand in vedere ca vorbim totusi de un ultrabook de 13 inch si 1.2 kg.

Lasa-ne un comentariu: