lab501.ro

Review – ASUS ZenBook Flip S UX371EA

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 2 December, 2020.

Autonomie, temperaturi, nivel de zgomot

 
Temperatura atinsa dupa rularea de 10 ori a testului Cinebench R15 a fost de 94 oC, in timp ce solutia grafica integrata a ajuns la 82 oC. Sistemul de racire utilizat de ASUS are performante medii, nivelul maxim de zgomot atins in timpul testelor fiind 40.6 dB.

Fiind echipat cu un display OLED, ASUS ZenBook Flip S UX371EA ofera o autonomie mai ridicata decat ASUS ZenBook Flip 13 UX363EA, cu peste 12 ore departe de priza pentru utilizare zilnica, ~ 4 ore si jumatate in sarcini ceva mai solicitante, respectiv peste 3 ore de jocuri.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – ASUS ZenBook Flip S UX371EA

  1. Robert Andrei a scris pe:

    Per total este un ultrabook complet .. are cam tot ce poti pune pe unul de genul … de la procesor de ultima generatie Tiger Lake cu grafica performanta Intel Iris Xe pana la ecran OLED, TouchScreen, pen, tastatura numerica in TouchPad, constructie si design premium, portabilitate, autonomie mare, sunet Harman Kardoon de o calitate foarte buna si SSD de 1TB.

  2. Dragomir Costin a scris pe:

    Laptop complet din toate punctele de vedere, display ideal pentru editare foto(4K Oled, luminozitate 400 nits, 100% RGB).Iar configuratia este una de top, avand in vedere ca vorbim totusi de un ultrabook de 13 inch si 1.2 kg.

Lasa-ne un comentariu: