lab501.ro

Review – ASUS ZenBook Flip 13 UX363EA

Scris de: , in categoria: Notebook, in 22 October, 2020.

ASUS ZenBook Flip 13 UX363EA

 
In urma cu aproape o luna va povesteam despre incercarea celor de la Intel de a contracara asaltul AMD asupra pietei notebook-urilor, prin lansarea procesoarelor Tiger Lake. Acestea aduc un plus de performanta modic pe partea de procesor, insa progresul inregistrat la capitolul solutie grafica integrata este semnificativ, experienta pe care Raja Koduri a adus-o cu el de la AMD simtindu-se din plin in performanta lui Intel Iris Xe.

Lansate in urma cu aproape o luna, notebook-urile echipate cu procesoare Tiger Lake au ajuns rapid in stocuri, un astfel de exemplu fiind si ASUS ZenBook Flip 13 UX363EA, un ultraportabil de 13″, echipat cu un procesor Intel Core i7 1165G7 si un display rabatabil cu touchscreen.

Acesta este comercializat pentru preturi cuprinse intre 5400 RON, in varianta echipata cu procesor Intel Core i5 1135G7, respectiv 6900 RON, pentru varianta testata de noi, echipata cu un procesor Intel Core i7 1165G7. Daca va ganditi ca pretul este destul de ridicat, aveti perfecta dreptate. Dar acest lucru are la baza doi factori – in primul rand, avem de-a face cu un notebook convertibil, aceasta gama de produse avand in ultima vreme un pret ceva mai ridicat. Iar in al doilea rand, toata piata notebook-urilor a fost afectata de pandemie, motiv pentru care in momentul de fata cererea depaseste oferta, motiv pentru care preturile sunt ceva mai ridicate decat de obicei.

Desigur, preturile vor fluctua in functie de stoc, interesul consumatorului, perioade promotionale, s.a.m.d., insa pe noi ne intereseaza in primul rand cum este construit ASUS ZenBook Flip 13 UX363EA, respectiv ce performante ofera, drept urmare l-am trecut prin suita noastra clasica de ultrabook-uri, iar astazi vom vedea cum s-a comportat in aceste conditii.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – ASUS ZenBook Flip 13 UX363EA

  1. CalinM a scris pe:

    Este foarte interesant acest laptop cu noul procesor de la Intel pe el care are performante grafice precum un MX350, ceea este destul de sus pentru un ultrabook, este touchscreen si vine si cu pen in pachet si imi place ca are ThunderBolt 4 si o autonomie mare!

  2. Gabriel a scris pe:

    Foarte intersant laptopul, convertibil, are suport pentru Stylus, foarte usor.Display luminos iar inventia celor de la ASUS cu tastatura numerica digitala este de mare efect si ajutor in acelasi timp.

Lasa-ne un comentariu: