lab501.ro

Review – ASUS ROG Zephyrus S17 GX703

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 1 September, 2021.

ASUS ROG Zephyrus S17

 
Ehehei, dragii monstrului, dar iata ca toamna incepe sa isi intre in drepturi si din ce in ce mai multe notebook-uri interesante se prezinta la apel, pregatite sa ne cucereasca imaginatia si portofelele. In fond, multi dintre voi acum se intorc din concediu, iar copiii se pregatesc de scoala, cu alte cuvinte ne asteapta o perioada numai buna pentru achizitia unui notebook nou.

Si daca anul acesta capetele de afis au fost tinute de notebook-urile bazate pe cea mai recenta generatie de procesoare AMD Ryzen, nume de cod Cezanne, iata ca in sfarsit, dupa doi ani de zile in care AMD au dominat piata notebook-urilor fara drept de apel, cei de la Intel ofera solutii competitive si in segmentul high-end, prin lansarea seriei Tiger Lake H45. Si asa cum am vazut, acestea sunt capabile sa concureze cu bestiile AMD de la egal la egal, drept urmare incep sa isi faca aparitia din ce in ce mai multe notebook-uri high-end bazate pe aceste procesoare.

Un bun exemplu in acest sens este si notebook-ul cu numarul 19 testat de noi anul acesta, mai precis ASUS ROG Zephyrus S17 GX703, adica varianta de 17″ a excelentului Zephyrus lansat cu aproape doi ani in urma in format de 14″, model care s-a extins ulterior intr-o adevarata serie de 14, 15, respectiv 17″, cu sau fara doua display-uri, in editie standard, sau editie limitata. De altfel, am si testat 3 modele din gama Zephyrus pana acum, mai precis excelentul Zephyrus G14, exoticul Zephyrus Duo 15, respectiv exclusivistul Zephyrus G14 Alan Waker Special Edition.

Ei bine, astazi a venit momentul sa vedem cum arata un Zephyrus de 17″, mai precis ASUS ROG Zephyrus S17 GX703, acesta fiind bazat de asemenea pe unul dintre cele mai puternice procesoare din gama Tiger Lake H45, Intel Core i9 11900H, respectiv pe o placa grafica Nvidia GeForce RTX 3080 Mobile. Cu alte cuvinte, astazi ne asteapta o lupta pe cinste la cel mai inalt nivel, asa ca asezati-va comod si haideti sa vedem de ce este capabil ASUS ROG Zephyrus S17 GX703, respectiv Intel Core i9 11900H.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: