lab501.ro

Review – ASUS ROG Strix SCAR 17 G732 vs ASUS ROG ZEPHYRUS DUO 15 GX550

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 4 November, 2020.

Constructie si dotari – ASUS ROG ZEPHYRUS DUO 15 GX550

 
ASUS ROG ZEPHYRUS DUO 15 GX550 are un aer business, elegant, insa si in acest caz partea din spate tradeaza adevarata natura a bestie, cei trei conectori pozitionati pe mijloc fiind flancati de doua guri de aerisire generos dimensionate. Evident, in cazul lui ASUS ROG ZEPHYRUS DUO 15 GX550 trasatura definitorie este cel de-al doilea display, pozitionat deasupra tastaturii, acesta putand fi utilizat in mai multe moduri, in functie de activitatea pe care o desfasuram (gaming, editare foto/video, streaming, etc), impreuna cu aplicatia Screen Xpert.

Datorita acestuia, tastatura este pozitionata inspre latura inferioara a arm-rest-ului, pozitia fiind destul de ciudata in prima instanta, insa producatorul a inclus un arm-rest detasabil pentru a oferi utilizatorului confortul necesar in cazul in care acesta intampina probleme in adaptarea la pozitia tastaturii. Cel mai ciudat insa este modul in care este dispus touch-pad-ul, acesta fiind pozitionat in dreapta tastaturii. Desi are dimensiuni reduse, acesta este echipat cu tehnologia NumPad 2.0, ASUS ROG ZEPHYRUS DUO 15 GX550 oferind practic o multitudine de suprafete pentru monitorizare si control.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – ASUS ROG Strix SCAR 17 G732 vs ASUS ROG ZEPHYRUS DUO 15 GX550

  1. Andrei Ionut a scris pe:

    Ce sa mai zic .. amandoua sunt adevarate bestii in adevaratul sens al cuvantului, 300 Hz, i9 (10980HK), RTX 2080 Super, practic tot ce-ti poti dori de la un laptop de gaming cu specificatii High End care sa te tina peste ani fara probleme!

Lasa-ne un comentariu: