lab501.ro

Review – ASUS ROG Strix SCAR 17 G732 vs ASUS ROG ZEPHYRUS DUO 15 GX550

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 4 November, 2020.

Constructie si dotari ASUS ROG Strix SCAR 17 G732

 

ASUS ROG Strix SCAR 17 G732 se poate lauda cu un design simplu si elegant, o combinatie intre aspect de business, privit din fata, respectiv bestie de gaming, privit din spate. Acest sentiment este accentuat de prizele de aer de pe laterale si spate, in timp ce conectorii sunt dispusi pe 2 laturi, mai precis stanga si spate.

Latura inferioara este inconjurata de o banda RGB, controlabila cu ajutorul aplicatiei Armory Crate, iar latura din dreapta a arm rest-ului adaposteste un spatiu gol, care poate parea la inceput un artificiu de design. Acesta are insa o alta functionalitate, mai precis ASUS Keystone 2.

Ce inseamna asta? Ei bine, in pachet gasim inclus un breloc, care contine o piesa rosie care se potriveste perfect in acest spatiu. Desi pare doar un accesoriu inclus pentru fani, respectiva piesa este de fapt o cheie NFC, care poate avea mai multe functii.

Astfel, cu ajutorul acestei chei NFC putem avea acces la o partitie ascunsa, aceasta putand fi chiar encriptata, in cazul in care utilizati Windows 10 Pro, unde putem stoca date sensibile. Sau putem lansa un joc anume sau o aplicatie anume, in momentul in care conectam cheia NFC la notebook. De asemenea, putem aloca o serie de functii automate pentru momentul in care scoatem cheia din notebook.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – ASUS ROG Strix SCAR 17 G732 vs ASUS ROG ZEPHYRUS DUO 15 GX550

  1. Andrei Ionut a scris pe:

    Ce sa mai zic .. amandoua sunt adevarate bestii in adevaratul sens al cuvantului, 300 Hz, i9 (10980HK), RTX 2080 Super, practic tot ce-ti poti dori de la un laptop de gaming cu specificatii High End care sa te tina peste ani fara probleme!

Lasa-ne un comentariu: