lab501.ro

Review – Asus ROG Strix Scar 17 G733ZX – Intel Core i9 12900H & Nvidia GeForce RTX 3080Ti Mobile

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 16 June, 2022.

Asus ROG Strix Scar 17 G733ZX

 
Ehehei, dragii monstrului, dar iata ca notebook-urile bazate pe cele mai noi procesoare Intel Alder Lake incep sa isi faca din ce in ce mai des aparitia la teste, in varii formate si arome, unde prin arome inteleg brand-uri. Astfel, daca pana acum am testat notebook-uri de la AORUS, ASUS sau Lenovo, cu diagonale de 13, 15 sau 16″, astazi a venit momentul sa discutam despre inca un model de la ASUS, dar de data aceasta in format ceva mai mare.

Ma refer la concurentul de categorie grea Asus ROG Strix Scar 17 G733ZX, sau mai bine zis Asus ROG Strix Scar 17 2022, urmasul seriei Scar despre care va povesteam la inceputul anului trecut. Iar daca la capitolul design nu s-au schimbat foarte multe fata de anul trecut, seria Scar 17 2022 fiind pur si simplu o evolutie fata de seria Scar 17 2021, sub capota lucrurile stau cu totul altfel.

Spun asta pentru ca de aceasta data avem de-a face cu procesoare din cea mai recenta serie Intel Core, mai precis seria Alder Lake, dar si cu refresh-urile Nvidia din seria Ti pentru notebook-uri, cu alte cuvinte cele mai puternice componente ale momentului. Si daca adaugam in mix si memorie DDR5 si SSD-uri PCI-E 4.0, este clar ca avem de-a face cu adevarate masinarii de razboi, pregatite pentru orice. Ei bine, haideti sa vedem despre ce este vorba.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: