lab501.ro

Review – ASUS ROG Zephyrus S17 GX703

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 1 September, 2021.

Autonomie, temperaturi, nivel de zgomot

 

Pentru a evalua autonomia am testat mai intai un scenariu de utilizare indelungata (Productivity din PowerMark) cu profilul Power Saver in Windows, luminozitate 50% si Wi-Fi on. Acest test simuleaza tipul de lucru office prin browsing si aplicatii office (Word, Excel). Apoi am rulat PCMark 8 Creativity, cu luminozitatea 100%, profil High Performance si WiFi On. Nu in ultimul rand, m-am jucat World Of Tanks cu aceleasi setari. Toate testele au fost lansate cu bateria la 100%, finalizarea testului facandu-se in momenul in care bateria se descarca in proportie de 81-84%.

Datorita utilizarii unui acumulator de 90Wh, ASUS ROG Zephyrus S17 GX703 ofera performante tipice pentru un notebook de gaming high-end, cu aproximativ 2 ore de lucru intensiv, respectiv o ora si jumatate de gaming departe de priza.

Procesorul atinge o temperatura de 96 oC dupa 10 rulari de Cinebench, respectiv dupa intreaga suita de teste, in timp ce placa grafica atinge 77 oC. Chiar daca am utilizat modul Turbo pentru testare, nivelul de zgomot nu trece de 44.8 dB, ventilatoarele fiind destul de silentioase. Practic, as prefera un profil ceva mai agresiv pentru ventilatoare, pentru a mentine temperatura procesorului sub 95 oC.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: