lab501.ro

Review – ASUS ROG Zephyrus S17 GX703

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 1 September, 2021.

Constructie si dotari

 

ASUS ROG Zephyrus S17 GX703 are un aer business, elegant, grosimea redusa si aspectul similar cu cel al modelului de 15″ lasandu-ne imaginea de notebook compact, desi avem de-a face cu un monstru high-end de 17″. De-abia cand il privim din laterala ne dam seama ca avem de-a face cu un notebook de gaming high-end, care utilizeaza o solutie iesita din comun pentru maximizarea fluxului de aer.

Astfel, tastatura lui ASUS ROG Zephyrus S17 GX703 se ridica in momentul in care deschidem notebook-ul, permitand aerului cald degajat de sistemul de racire sa fie evacuat atat prin fantele dispuse pe latura din spate, respectiv pe laterale, cat si prin spatiul astfel creat intre tastatura si corpul notebook-ului, ceea ce ASUS denumesc Active Aerodynamic System Plus, sau AAS Plus.

ASUS ROG Zephyrus S17 GX703 este echipat cu o tastatura bazata pe switch-uri opto-mecanice, cu un timp de raspuns de doar 0.2ms si o durata de viata de 100 de milioane de apasari. Evident, tastatura este iluminata RGB per key, iar tastele au o cursa de 1.9mm, la fel ca si in cazul modelelor din seria Scar. Senzatia in timpul utilizarii este placuta, tastatura fiind rapida si precisa.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: