lab501.ro

Review – ASUS ROG Zephyrus G14 Alan Walker Edition (GA401QEC)

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 19 August, 2021.

ASUS ROG Zephyrus G14 Alan Walker Edition

 
In urma cu mai bine de un an de zile, ASUS ROG Zephyrus G14 a fost al treilea notebook echipat cu procesor Renoir pe care l-am testat si primul care nu avea un procesor din seria U. De altfel, in cadrul CES 2020, ultimul eveniment de profil la care am participat pana in momentul de fata, Zephyrus G14 a fost chiar o mica vedeta, fiind primul notebook de 14″ echipat cu o solutie grafica RTX, motiv pentru care si-a facut aparitia atat in prezentarile Nvidia, cat si in prezentarile AMD.

De altfel, Zephyrus G14 a reusit sa ne cucereasca in momentul in care l-am testat, deoarece a reusit sa imbine un form-factor compact si un design elegant cu performanta oferita de cele mai puternice procesoare AMD Ryzen ale momentului, respectiv de solutiile grafice Nvidia RTX. Este genul de laptop puternic si portabil in acelasi timp, aspect care conteaza cu siguranta pentru multi dintre noi.

Ei bine, asa cum era de asteptat, Zephyrus G14 a primit dotari noi in 2021, fiind echipat acum cu procesoare AMD Cezanne, respectiv placi grafice din seria RTX 3000 Mobile. Totusi, noi nu va vom povesti astazi despre ASUS ROG Zephyrus G14 2021 in versiunea standard, deoarece ASUS au lansat ieri o editie speciala, care a ajuns si pe masa noastra de teste.

Este vorba despre ASUS ROG Zephyrus G14 Alan Walker Edition, nume de cod GA401QEC, o editie speciala construita impreuna cu DJ-ul Alan Walker, la randul sau un pasionat de gaming. Mai mult decat atat, ASUS nu s-au multumit sa utilizeze pur si simplu brand-ing-ul DJ-ul pe cutie sau pe carcasa, ci au mers putin mai departe, asa ca astazi vom discuta despre un notebook “with a twist”.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: