lab501.ro

Lenovo IdeaPad U300S

Scris de: , in categoria: Notebook, in 2 April, 2012.

 

Daca anul 2011 a fost anul in care am vazut pentru prima oara ultrabook-urile in retail, anul 2012 va fi cu siguranta anul in care acestea isi vor asigura o cota de piata semnificativa, si asta datorita formatului atragator si a performantelor care se apropie in unele aplicatii de cele ale unui sistem desktop. Dupa cum ati putut citi deja in interviul cu Karen Regis, vor fi aproximativ 75 de modele de ultrabook-uri pe piata si chiar daca momentan, cele lansate, nu sunt foarte cunoscute pentru public, odata cu aparitia noii generatii de procesoare Intel, performanta noilor ultrabook-uri bazate pe aceste procesoare va convinge chiar si pe cel mai sceptic utilizator. Pana atunci insa, avem la dispozitie ultrabook-urile bazate pe platforma Sandy Bridge, care ofera de asemenea o performanta demna de luat in calcul.

La fel cum in momentul lansarii LAB501 the “next big thing” era noua familie de procesoare Nehalem, si in momentul lansarii NEXT-ului exista o categorie de produse proaspat lansate, pe val ca sa spunem asa, iar acestea sunt ultrabook-urile. Din acest motiv, ne-am propus sa testam majoritatea modelelor disponibile pe piata romaneasca, pana in momentul lansarii procesoarelor Ivy Bridge. Cu siguranta nu vom putea acoperi toate modelele existente, insa pot sa va spun ca alte 2 modele sunt deja in teste, deci veti avea ce citi in saptamanile urmatoare.

In acest articol vom discuta despre Lenovo IdeaPad U300S, ultrabook-ul celor de la Lenovo care a fost lansat la sfarsitul anului trecut. Pe langa Asus ZenBook si Acer Aspire S3 a trecut oarecum neobservat, poate si datorita lipsei de promovare pe piata romaneasca, Lenovo nefiind de altfel o prezenta foarte activa pe piata consumer din Romania. Asta nu inseamna insa ca produsele nu sunt competitive, iar U300S merita cu siguranta luat la intrebari asa cum se cuvine, LAB501 style…

 

 

Comentarii

2 comentarii la: Lenovo IdeaPad U300S

  1. Sorin a scris pe:

    Totul este fain pina la pret, dar oferte este din plin si este de unde alege…

  2. Apostolache Valentin a scris pe:

    Exclusiv pe video: 3 ore si 32 minute!

Lasa-ne un comentariu: