lab501.ro

ASUS ZenBook UX301L Review

Scris de: , in categoria: Notebook, in 21 October, 2013.

Constructie si dotari

 

Design-ul este unul dintre punctele forte ale acestui ultrabook. Iar mare parte din design este realizat de fapt de catre elementele din are este construit. Carcasa foloseste un corp din aluminiu pentru partea inferioara, iar ecranul este acoperit de sticla Gorilla Glass 3. Astfel, toate elementele constitutive ale ultrabook-ului sunt protejate iar imbinarea lor ofera un design foarte placut. Nu avem insertii de crom sau LED-uri multiple de notificare, ci un aspect sobru si elegant, exact cum ar trebui sa fie un ultrabook premium.

Pe partea superioara a ultrabook-ului avem doar logo-ul ASUS care se lumineaza atunci cand ultrabook-ul este deschis iar pe partea inferioara vedem piciorusele de cauciuc, fantele de aerisire pentru aerul cald din carcasa si cele doua difuzoare. Pe laterala din fata si spate nu avem niciun port, toate fiind pozitionate pe partile laterale din dreapta si stanga. Astfel, in partea stanga avem portul pentru alimentare, un port USB 3.0, portul micro-HDMI si cel audio. Pe partea dreapta gasim celalalt port USB 3.0, portul mini-Display si cititorul de carduri.

ASUS-ZenBook-UX301L-5

ASUS-ZenBook-UX301L-22

ASUS-ZenBook-UX301L-23

ASUS-ZenBook-UX301L-24

ASUS-ZenBook-UX301L-25

ASUS-ZenBook-UX301L-26

ASUS-ZenBook-UX301L-27

Comentarii

Un comentariu la: ASUS ZenBook UX301L Review

  1. Vlad Mihai a scris pe:

    Exceptional produs din partea celor de la ASUS.
    Totusi, ar fi o idee buna pentru lab501 daca ar folosi tabele cu mai multe modele de CPU/GPU testate, pentru a putea pune in perspectiva un anume scor. Ca sursa de inspiratie pentru cum ar trebui sa arate tabelele/graficele, recomand site-urile straine de profil hardware.
    Consider ca si aspectul conteaza, iar necesarul de timp nu creste cu mult.
    Doar sfaturi constructive. Multumesc pentru review!

Lasa-ne un comentariu: