lab501.ro

ASUS ZenBook UX301L Review

Scris de: , in categoria: Notebook, in 21 October, 2013.

Display

 

Am avut cateva probleme cu software-ul colorimetrului pe Windows 8 (deh…), motiv pentru care nu am reusit sa masuram toti parametrii. Dupa cum puteti vedea si in imaginile de mai jos, colorimetrul a inregistrat o luminozitate de doar 90 cd/m2, rezultat care nu prea are cum sa fie corect. Da, ecranul nu are o luminozitate prea mare – de fapt este foarte intunecat, asta se poate vedea si fara un instrument de masurare, insa imi vine greu sa cred ca valoarea acesteia este atat de mica.

Trecand peste aceste probleme, mai jos putem vedea destul de clar care este uniformitatea temperaturii de culoare si a luminozitatii pe intreg ecranul. Diferentele de luminozitate sunt foarte mici iar cele ale temperaturii de culoare sunt de asemenea bune. Reproducerea culorilor pe ecran se face destul de bine, cu toate ca remarcam o usoara deviatie a culorilor albastru si verde in ultimul grafic.

snaphsot0006

snaphsot0004

snaphsot0002

snaphsot0010

Comentarii

Un comentariu la: ASUS ZenBook UX301L Review

  1. Vlad Mihai a scris pe:

    Exceptional produs din partea celor de la ASUS.
    Totusi, ar fi o idee buna pentru lab501 daca ar folosi tabele cu mai multe modele de CPU/GPU testate, pentru a putea pune in perspectiva un anume scor. Ca sursa de inspiratie pentru cum ar trebui sa arate tabelele/graficele, recomand site-urile straine de profil hardware.
    Consider ca si aspectul conteaza, iar necesarul de timp nu creste cu mult.
    Doar sfaturi constructive. Multumesc pentru review!

Lasa-ne un comentariu: