lab501.ro

Review – Intel NUC Skull Canyon NUC6i7KYK

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, in 7 July, 2016.

Gaming

 
3dm
 
Solutiile grafice integrate sunt motivul pentru care unii producatori, cum ar fi Nvidia, pur si simplu nu mai lanseaza modele sub un anumit nivel de performanta, acest lucru fiind inutil. Iris Pro 580 este cea mai puternica solutie grafica integrata de la Intel, iar acest lucru se vede foarte usor in Sleeping Dogs. unde obtinem rezultate foarte bune in FullHD cu detaliile setate pe Medium. Practic, in orice MOBA, MMORPG sau joc aparut pana acum cativa ani Iris Pro
580 ofera performanta necesara pentru a rula in Full HD cu setari medii fara probleme.

Observam insa in Far Cry Primal ca solutiile grafice integrate au totusi limitarile lor, prin urmare jocurile de ultima generatie care au cerinte mai mari nu pot fi rulate in Full HD. Skull Canyon poate fi utilizat pentru a rula fara probleme LOL, Dota, World of Tanks, precum si titluri putin mai vechi. Nu este insa un sistem de gaming.

 
FCPrimal 2016-07-06 16-21-26-63

HKShip 2016-07-07 11-13-07-47

Comentarii

5 comentarii la: Review – Intel NUC Skull Canyon NUC6i7KYK

  1. N-au bah viziune, deloc.

    NUC-ul asta, cu un proc “chior” si un 1060 de la Nvidia, chiar si subtactat putin, sa tina TDP-ul jos, si cu un portofel de piele custom, facut inteligent, sa-l porti la curea, era solutia de Oculus Rift untethered.
    Contrabalansat pe curea de un LiPo 3S de 16Ah – chiar, un cantar n-ati avut sa puneti greutatea la specificatii – stai o ora in VR de nu-ti mai vine sa te-ntorci :)

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Si daca totusi scapam de cabluri si avem VR prin WiFi nu ar fi mai vizionar? :)

  3. Lol, nu. De ce ai vrea sa renunti la calitatea imaginii si sa introduci niste lag !?
    Si daca vrea nefasta sa se VR si ea simultan cu tine !? Ati facut harcea-parcea spectrul.

  4. Luke a scris pe:

    Să știi, Para, că acel delay al versiunii wireless s-ar putea să fie mult mai mic decât te aștepți. Poate chiar insesizabil. (Dacă nu acum, măcar pe viitor)

  5. Wishful thinking e una, realitatea e alta.

    Am ani buni de munca in spate in telemunicatii (co-ul e omis on purpose). Nu te poti baza pe bandwidth in spectru partajat. Mai ales in ultimul an, in EU, unde ai Listen-Before-Talk legiferat, si orice device nou, pentru a putea fi comercializat, trebuie sa respecte legislatia. E OK pentru navigat internetul, dar nu e OK pentru activitati care cer sincronizare si real-time. Uita-te in istorie, eu stiu o singura placa video cu iesire wireless – parca un GTX 570 era – dar n-am vazut nici un studiu de cum umplea spectrul in 2.4 GHz. Avea 5 antene, si parca vad ca folosea simultan 5 canale din cele 12 disponibile in 802.11g. 13 daca esti in Japonia.

    Eu zic ca nu, n-ai cum sa te misti cu ochelari VR altfel decat pe cablu. Nu o sa poti sa faci o adunare BYOG (G=googles) in WiFi. Drept pentru care un NUC destept, fix ca ala de sus, dar cu niste video adecvat, prins la centura si contrabalansat c-un pack LiIo/LiPo e “the thing”. Iar WiFi e pentru comunicatia cu serverul. De-abia astept sa ma reapuc de CS in VR :D

Lasa-ne un comentariu: