lab501.ro

Review – Glorious GMMK 2

Scris de: , in categoria: Periferice, in 14 September, 2022.

Sub capota

 
O altă componentă a sunetului plăcut al GMMK2 este cantitatea de spumă closed cell, care este prezentă atât între PCB și carcasa posterioară cât și între plate și PCB (dar, cumva ciudat, lipsește în zona tastei space).

Nu avem nici în această situație sigilii care să ne încurce cu amenințarea pierderii garanției, prin urmare tastatura se desface ușor prin scoaterea șuruburilor care se găsesc toate înfiletate prin partea superioară a plate-ului.

Observăm că în pofida folosirii unui plate „integrat” în construcția tastaturii, prezența spumei duce la un sunet neașteptat de plăcut. Pe laterale se observă inserțiile din policarbonat frosted care asigură disiparea uniformă pe laterale a nelipsitului RGB. De asemenea, observăm prezența unui daughterboard care implică montarea portului USB tip C într-o poziție numai bună pentru a accepta cablul personalizat preferat.

Un singur lucru m-a nemulțumit. În pofida faptului că baza tastaturii este dintr-un plastic gros și solid, șuruburile pe care le scoatem de pe partea superioară se înfiletează tot în plastic. Prin urmare, numărul de ori de care putem desface această tastatură este categoric limitat în comparație cu situația în care am fi avut un șasiu din aluminiu, sau, mai simplu, niște filete de metal inserate în suporții din plastic.
 

Keycaps scoase doar din zonele unde șuruburile care prind carcasa împreună sunt prezente.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: