lab501.ro

Review – 1More True Wireless ANC in-ear headphones (EHD9001TA) & 1More Dual driver ANC Pro in-ear headphones (EHD9001BA)

Scris de: , in categoria: Periferice, in 11 September, 2020.

Prezentare – 1More Dual driver ANC Pro

 
Si in cazul lui 1More Dual driver ANC Pro avem de-a face cu un pachet clasic deja pentru castile de acest gen de la 1More. In pachet gasim o punguta din plastic pentru transport, un cablu USB -> USB-C, un cablu USB-C -> audio jack 3.5mm, manualul utilizatorului, precum si 3 seturi de cupe din cauciuc pentru urechi, de diferite dimensiuni (4 daca o includem si pe cea montata deja pe casti).

Pentru a sustine acumulatorul, chipset-ul Bluetooth si butoanele de control, 1More Dual driver ANC Pro sunt alcatuite din doua parti. Astfel, in jurul gatului avem de-a face cu o banda flexibila din cauciuc usor, placut la atingere, in capete fiind dispuse doua incinte metalice.

Pe incinta stanga gasim butoanele de control, utilizatorii putand opri sau porni redarea audio, putand alege urmatoarea piesa, sau piesa anterioara, putand initializa sau respinge apelurile, putand activa cele doua trepte de ANC, respectiv putand controla volumul. Tot aici gasim si conectorul USB Type-C. Din cele doua capete metalice pornesc cablurile castilor, acestea avand incinte construite din aluminiu si doi driveri pentru fiecare ureche.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: