lab501.ro

Review – 1MORE Dual Driver BT ANC In-Ear Headphones E1004BA

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 24 January, 2019.

1MORE Dual Driver BT ANC In-Ear Headphones

 
1MORE este o companie tanara, dar din cale afara de activa in ultima perioada, prin urmare nu ar trebui sa ne mire faptul ca la CES au fost facute o serie de anunturi legate de noi produse. Unul dintre acestea se numeste 1MORE Dual Driver BT ANC si este o reinterpretare a modelului 1MORE Triple Driver BT , testat de noi cu ceva timp in urma. Practic, discutam despre acelasi tip de casti, cu aceeasi forma si componenta de baza, fiind schimbate insa doua aspecte importante.

In primul rand, de aceasta data avem de-a face cu un driver dinamic si o armatura echilibrata per incinta acustica, insa 1MORE Dual Driver BT ANC au primit o functie in plus pentru a compensa lipsa unei armaturi, mai precis Active Noise Cancelling. Din acest motiv, 1MORE Dual Driver BT ANC sunt disponibile pentru acelasi pret ca si 1MORE Triple Driver BT , mai precis 139.99 Euro.

Practic, avem de-a face cu trei functii in plus fata de modelul testat in Septembrie, mai precis doua nivele de anulare a zgomotului ambient (ANC), o functie de izolare si anulare a zgomotului de fundal in timpul convorbirii (Environmental Noise Cancelling), precum si posibilitatea de a utiliza castile in mod wired, in cazul in care nu putem utiliza conexiunea Bluetooth (conectare la sistemul de entertainment din avion, de exemplu).

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: