lab501.ro

Review – 1More True Wireless ANC in-ear headphones (EHD9001TA) & 1More Dual driver ANC Pro in-ear headphones (EHD9001BA)

Scris de: , in categoria: Periferice, in 11 September, 2020.

1More True Wireless ANC

 
1More ne-au obisnuit cu un ritm alert al lansarilor, indiferent daca discutam despre produse complet noi, sau evolutii ale produselor deja existente. Din pacate, intreaga industrie a fost afectata de Covid-19, drept urmare unele produse anuntate la inceputul anului si-au facut aparitia mai tarziu pe piata.

Este si cazul modelului 1More True Wireless ANC, pe care le-am putut admira pentru prima oara anul acesta, la CES, precum si al modelului 1More Dual driver ANC Pro, o evolutie a modelului 1MORE Dual Driver BT ANC, testat de noi in urma cu aproape 2 ani de zile.

Ei bine, cele doua noutati de la 1More si-au gasit in sfarsit drumul catre bancul nostru de teste, ajungand la noi in acelasi timp, iar noi ne-am delectat cu ele o buna parte din vara, in timpul perioadei pe care mie imi place sa o denumesc “concediu activ”.

Si dupa ce le-am testat in practica si ne-am obisnuit cu ele, le-am montat si pe standul de masurare miniDSP EARS, pentru a obtine si masuratori precise, cu intentia de a compara rezultatele cu ceea ce va urma sa testam in acest an.

Drept urmare, dupa ce le-am folosit mai bine de o luna, astazi a venit momentul sa vedem de ce sunt in stare 1More True Wireless ANC si 1More Dual driver ANC Pro.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: